Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Κατερίνη, η πόλη του... καφέ!

Κατερίνη, η πόλη του... καφέ!
Άλλες τέσσερις καφετέριες άνοιξαν μες το Ιανουάριο στην Κατερίνη!

Εύκολο χρήμα;

Δουλειά χωρίς απαιτήσεις και ιδιαίτερες γνώσεις;

Επιχείρηση χωρίς πολλά έξοδα;

Ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, σε γωνίες, μέσα σε λίγα τετραγωνικά, παντού όπου και αν γυρίσεις το μάτι σου.

Ένα απέραντο... τρελοκομείο! Επείγουσα εγκύκλιος για τους Τρεις Ιεράρχες σε Γυμνάσια και Λύκεια. Η παρουσία των μαθητών κρίνεται προαιρετική και χωρίς απουσίες!!!

Εκδηλώσεις χωρίς απουσίες στους μαθητές!!! Η σημερινή εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας ορίζει πως στα Γυμνάσια και τα Γενικά Λύκεια όπου οι σύλλογοι Διδασκόντων έχουν αποφασίσει να διοργανωθεί εκδήλωση σχετικά με την εορτή των Τριών Ιεραρχών, η παρουσία των μαθητών κρίνεται προαιρετική και χωρίς απουσίες.

Ελληνο-σουηδική θέρμανση κατοικιών


Γράφει, ο Θόδωρος Δημητριάδης

Η Σουηδία είναι μια χώρα με 11 εκατομμύρια περίπου κατοίκους – όσους δηλαδή και η Ελλάδα. Όλοι ξέρουμε πόσο πολλοί Σουηδοί έρχονται να κάνουν τις διακοπές τους στη χώρα μας. Προτιμούν τη Ρόδο και τα άλλα νησιά του νότιου Αιγαίου, διότι σ’ αυτά τα νησιά υπάρχει μεγάλη ηλιοφάνεια και καλός καιρός με ψηλές θερμοκρασίες – κάτι που οι Σουηδοί στερούνται. Τους βλέπεις όλη μέρα να κάνουν ηλιοθεραπεία και να ψήνονται στον ήλιο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Συγχαρητήρια στην μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης ΑΛΚΜΗΝΗ ΧΑΤΖΗ για την επιτυχία της στις πτυχιακές εξετάσεις στο Φλάουτο Dolce,(με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ) καθώς και στην Καθηγήτριά της Γεωργία Πανίδου.

Επιτροπή ήταν οι :

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ"
Ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «Οι Σταυραετοί» καλεί τα μέλη και φίλους του, να παραστούν στην κοπή της πίτας για το έτος 2017. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου, οδός Σβορώνου 36, αύριο Κυριακή 29 Ιανουαρίου & ώρα 18:30.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Κων/ Μανιουδάκης

Εξιχνιάσθηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων από την Κεντρική Μακεδονία και τη Μαγνησία

Εξιχνιάσθηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών οχημάτων από την Κεντρική Μακεδονία και τη Μαγνησία
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται 6 άτομα. Αφαιρούσαν κυρίως φορτηγά αυτοκίνητα τα στοιχειά των οποίων παραποιούσαν ώστε να μην εντοπίζονται. Εντοπίστηκαν τρία κλεμμένα οχήματα
Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 10 περιπτώσεων κλοπών οχημάτων σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και της Μαγνησίας.

28-01-2017 Κατάσταση του Οδικού Δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Κατερίνης στο Μυλαύλακο.


Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Σημέλα Σιδηροπούλου Αθηνά Παπά

"Έφυγε" σε ηλικία 77 ετών ο John Hurt.

Μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο έφυγε από την ζωή ο γνωστός ηθοποιός John Hurt.

Έπαιξε σε μεγάλες ταινίες όπως ο Άνθρωπος Ελέφαντας, 1984, Alien, V for Vendetta, Το Εξπρές του Μεσονυκτίου, An Englishman in New York, Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και πολλές άλλες.

Χρόνια πολλά "ΑΛΗΘΕΙΑ"!!! Δυο χρόνια "ΑΛΗΘΕΙΑ"!!!


Δυο χρόνια κοντά σας, δυο χρόνια παρουσίας στην ενημέρωση της πόλης και όχι μόνο.

Περισσότερες από 26.000 αναρτήσεις, με την μερίδα του λέοντος να κατέχουν τα τοπικά θέματα και κυρίως με δικά μας ρεπορτάζ.

Το σημαντικότερο από όλα όμως για εμάς είναι ότι δεν "απορροφηθήκαμε" από το "σύστημα"...

Μείναμε πιστοί στις αρχές μας και δεν "λοξοδρομήσαμε" από τα πιστεύω μας και αυτό για εμάς είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας.


Επώνυμα και με ευθύνη των λόγων, των γραπτών και των πράξεων μας.

Και έτσι θα συνεχίσουμε.

ΠΑΜΕ Πιερίας-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΜΕ Πιερίας-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το ΠΑΜΕ Πιερίας χαιρετίζει τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς που αγωνίζεται για να μείνει στα χωράφια της, να παράγει και να ζει με αξιοπρέπεια στα χωριά της. Κάτι που εδώ και χρόνια αποκλείουν οι αντιαγροτικές πολιτικές της Ε.Ε. και οι κυβερνήσεις του κεφαλαίου, αφού αλλάζουν τον αγροτικό χάρτη της χώρας μας.
 

ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ

 ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε Γενική Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Στο πρώτο μέρος της Ιερατικής Συνάξεως, πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή, κατά την εκκλησιαστική τάξη, του νέου Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσης και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου.

Η Οικολογική μας ομάδα "Μητέρα Γη" ξεκινάει έναν κύκλο εκδηλώσεων για το 2017.

Η Οικολογική μας ομάδα "Μητέρα Γη" ξεκινάει έναν κύκλο εκδηλώσεων για το 2017.
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας για τα αντίστοιχα θέματα που θα παρουσιαστούν.
Ξεκινάμε τις εκδηλώσεις μας με μία επίδειξη χορτοφαγικών συνταγών η οποία θα γίνει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου. 
Τα τελευταία χρόνια οι συνάνθρωποι μας που έχουν επιλέξει φυσική χορτοφαγική διατροφή είναι πολλοί. Άλλοι έχουν επιλέξει χορτοφαγική διατροφή και άλλοι βελτιώνουν την διατροφή τους εμπλουτίζοντας με φυσικές τροφές αφαιρώντας άλλες επεξεργασμένες.