Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

"Κάνουμε την Κατερίνη μια μεγάλη βιβλιοθήκη". Μέσα σε λίγες ώρες εξαντλήθηκαν όλα τα βιβλία! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη απήχηση είχε η δράση "Κάνουμε την Κατερίνη μια μεγάλη βιβλιοθήκη - Αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Μπορείς να το πάρεις μαζί σου!"

Όπως γράψαμε εδώ, εκατοντάδες βιβλία τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Κατερίνης, ελεύθερα για όποιον θέλει να τα πάρει να τα διαβάσει.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και το μόνο που ζητάνε τα μέλη της είναι αφού κάποιος διαβάσει τα βιβλία, να τα αφήσει ξανά σε ένα κεντρικό σημείο ώστε να μπορούν να τα πάρουν και άλλοι συμπολίτες μας.


Έτσι μετά την τοποθέτηση των βιβλίων σε κεντρικά σημεία της Κατερίνης (πολλά τα πήρε ο κόσμος μέσα σε λίγα λεπτά), σχεδόν όλα τα βιβλία εξαντλήθηκαν!

Αυτό που έκανε εντύπωση στα μέλη της ομάδας είναι ότι τα περισσότερα βιβλία κατέληξαν στα χέρια νέων παιδιών που αγκάλιασαν με θέρμη την δράση.

*Βιβλία τοποθετήθηκαν στην πλατεία Δημαρχίας, στην κεντρική πλατεία Κατερίνης, στην πλατεία Δημοκρατίας, στον πεζόδρομο και στο Πάρκο Κατερίνης!


*Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" ακολούθησε την δράση των μελών της Εθελοντικής Ομάδας και σας την παρουσιάζει μέσα από τις φωτογραφίες της.