Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Προσδοκώ Ανάσταση νεκρών, Προσδοκώ την Ανάσταση της Πατρίδος μου...

Επίκαιρη και επιτακτική όσο ποτέ είναι σήμερα η ανάγκη ανάστασης της πατρίδας μας για να μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματα και τις δυσκολίες που το υπάρχων πολιτικό σύστημα φόρτωσε στις πλάτες του ελληνικού λαού.




Ανήμποροι και ανίκανοι να επιφέρουν λύσεις και απαντήσεις στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο ελληνισμός οι πολιτικοί μας, εκτός από βαρύγδουπες δηλώσεις και ψευτολεονταρισμούς δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν αυτό για το οποίο εκλέχτηκαν από τον ελληνικό λαό... να τον οδηγήσουν με ασφάλεια και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Απέτυχαν ολοκληρωτικά αν όχι όλα τα πολιτικά κόμματα -σίγουρα η μεγάλη πλειοψηφία τους- και συνυπεύθυνοι είμαστε και όλοι εμείς που συντηρήσαμε, ανεχτήκαμε και δεν αντιδράσαμε σε αυτό που βλέπαμε μπροστά μας.

Η Πατρίδα μας έχει ανάγκη από πολιτικούς και κόμματα, από στρατιωτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες που θα εμπνέουν πίστη, ελπίδα και ασφάλεια στον Έλληνα και την Ελληνίδα.

Δυστυχώς όπου και αν κοιτάξεις και κυρίως στο πολιτικό χώρο δεν θα βρεις κάτι τέτοιο...

Χρειάζεται ριζική αλλαγή και αλλαγές χωρίς μεγάλες αποφάσεις δεν γίνονται.

Η αλλαγή πρέπει να γίνει μόνο από την βάση, από τον ελληνικό λαό, πρέπει να αλλάξουμε εμείς για να απαιτήσουμε να μας ηγούνται εκείνοι που θα μας αξίζουν...

Ο ελληνισμός μπορεί να πάει μπροστά με οδηγό την ιστορία του και η ιστορία του είναι η πίστη στις αξίες που μας έφεραν έως εδώ.

Αγάπη για την Πατρίδα και πίστη στον Θεό είναι τα ιδανικά υλικά για να πετύχει ο Έλληνας!

Ζητούνται ηγέτες λοιπόν...

Ηγέτες στην τοπική αυτοδιοίκηση, στην πολιτική, στον στρατό και στην ηγεσία της Εκκλησίας, ηγέτες στις γειτονιές μας, στα σχολεία και στα πανεπιστήμια μας.

Ηγέτες που θα εμπνεύσουν και θα μεταδώσουν στον λαό, φρόνημα και πίστη.

Ηγέτες που θα βαδίζουν στα χνάρια των ηρωικών προγόνων μας, που θα σέβονται και θα τιμούν την ιστορία και τις παραδόσεις μας και δεν θα προσπαθούν να εξαφανίσουν ότι μας συνδέει με αυτά.

Από εμάς εξαρτάται αν βρεθούν αυτοί οι ηγέτες, από εμάς και μόνο εξαρτάται να γίνουν πράξη όλα τα παραπάνω.


Κράτα γερά Ελλάδα, προσδοκούμε την Ανάσταση σου!



*Μιχάλης Κανταρτζής