Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις στην πάροδο Παρθενίου Βαρδάκα

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - Μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπλασης των κοινόχρηστων χώρων της πόλης και των οικισμών της, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων συνιστούν οι παρεμβάσεις του Δήμου Κατερίνης, στον πεζόδρομο της παρόδου Παρθενίου Βαρδάκα.


Ειδικότερα, υλοποιούνται εργασίες αποκατάστασης των δαπεδοστρώσεων, φυτεύτηκαν δέντρα, που δημιουργούν σκιερά τμήματα και συμβάλλουν στη δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος για κατοίκους και επισκέπτες, ενώ πρόκειται να τοποθετηθούν και παγκάκια, για τη δημιουργία στάσεων αναμονής – ξεκούρασης.

«Συνεχίζουμε τις άμεσες και στοχευμένες παρεμβάσεις μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Δημιουργούμε φιλικό περιβάλλον για τους πεζούς, ενισχύοντας το πράσινο και καθιστώντας λειτουργικούς, ανοικτούς, άνετους και ασφαλείς τους δημόσιους χώρους» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.

Γενικότερα, σε εξέλιξη είναι έργα, τα οποία αφορούν την καθημερινότητα και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τόσο στο κέντρο, όσο και στην περιφέρεια του Δήμου Κατερίνης.





Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου 

24-05-2018