Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – ΠΕΜΠΤΗ 14/6/2018)

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 στις 19:40 πραγματοποιήθηκε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι.



Στο τουρνουά πήραν μέρος μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία Κατερίνης 6ο και 19ο (από όλες τις τάξεις των σχολείων) οι οποίοι παρακολούθησαν μαθήματα σκάκι κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς σε αίθουσα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Οι σκακιστικοί αγώνες έγιναν σε ευρύχωρη και άνετη αίθουσα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης ενώ οι σκακιστές μέσα σε μια εξαιρετική, γιορτινή ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.

Στους αγώνες υπήρχε μεγάλο κίνητρο διάκρισης για όλους τους μαθητές και υψηλό επίπεδο στις παρτίδες που πραγματοποιήθηκαν.

Οι μάχες που δόθηκαν σε όλες τις παρτίδες ήταν σκληρές με αρκετό πάθος αλλά πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αρχή που διέπει το σκάκι ως άθλημα και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλήματα.

Οι δύο σκακιστές που προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά κατέκτησαν χρυσά μετάλλια.


ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:


1ος: ΚΟΒΑΣΙ ΑΡΝΟΛΝΤ - ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ
(Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - 19ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)
(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)


2ος: ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
(Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - 6ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)
(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν στο τουρνουά σκάκι, τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στη πραγματοποίησή του.