Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΠΥΡΓΩΝ

Κύριε Δήμαρχε, Τα πρακτικά της πολύκροτης δημοπρασίας εγκρίθηκαν και αντίστοιχα κατακυρώθηκε και το αποτέλεσμα της στο ένα και μοναδικό πλειοδοτούν πρόσωπο...

ενώ εσείς εξουσιοδοτηθήκατε να πράξετε τις όποιες περαιτέρω σχετικές ενέργειες.

Ωστόσο, ο δίκαιος αγώνας μας συνεχίζεται και αυτό αποδεικνύεται από την κατατεθείσα ειδική διοικητική προσφυγή που κατατέθηκε ενώπιον του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης την 1η Ιουνίου 2018 κατά της δημοπρασίας στο σύνολό της αυτήν την φορά. Αλλά φανταζόμαστε πώς θα έχετε λάβει ήδη γνώση αυτού.

Έτσι, λοιπόν, σας εκθέτουμε τον προβληματισμό μας και την αγωνία μας για την εξέταση αυτή της νομιμότητας της δημοπρασίας καθώς φοβόμαστε ότι αν ακολουθήσει η όποια ενέργεια πριν την τελική εξέταση της νομιμότητας της δημοπρασίας και έκδοση σχετικής απόφασης, μπορεί να εισαχθεί ο Δήμος μας σε ένα άσκοπο κύκλο νομικών διεργασιών και ίσως πάνω από όλα επιζήμιο για τα ταμεία του Δήμου μας.

Ίσως, προς αποφυγή της όποιας τυχόν οικονομικής και όχι μόνο ζημίας του Δήμου μας, καλό θα ήταν να εξετάσετε με περίσσεια προσοχή και ανάλυση τις από εδώ και πέρα ενέργειες σας, όπως για παράδειγμα την αποστολή της απόφασης περί έγκρισης των πρακτικών της δημοπρασίας και κατακύρωσης της δημοπρασίας προς το τελικώς πλειοδοτούν πρόσωπο και έπειτα την κατάρτιση της σχετικής συμφωνίας εκμίσθωσης εφόσον αυτές τελεσθούν πριν την έκδοση απόφασης περί της νομιμότητας της δημοπρασίας από τα αρμόδια όργανα.

Αντιλαμβάνεστε ότι ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα θέματα αυτά από εδώ και πέρα θα διαμορφώσει αντίστοιχα και την πολιτική σας εικόνα στην περιοχή μας με έναν πλέον καθοριστικό τρόπο.


Η Επιτροπή Αγώνα κατά των Ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη