Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «Ο ΑΡΓΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εδώ και δέκα μέρες περίπου, ο Δήμος Κατερίνης δεν διαθέτει κυνοκόμο-ζωοκόμο για την περισυλλογή-μεταφορά αδέσποτων ζώων και καθώς κανείς δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει, δεν γίνεται κάποια προσπάθεια πρόσληψης άλλου ζωοκόμου, με αποτέλεσμα να...

συμβαίνουν περιστατικά με χτυπημένα – δηλητηριασμένα ζώα και έκτακτες περιπτώσεις άμεσης επέμβασης και τα ζώα αυτά να παραμένουν αβοήθητα.


Από την προηγούμενη εβδομάδα ο «ΑΡΓΟΣ» επεσήμανε και επέστησε την προσοχή στην ανάγκη ύπαρξης αντικαταστάτη ζωοκόμου και ενώ η όλη κατάσταση συνεχίζεται εν γνώσει της αρμόδιας Αντιδημάρχου, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ενέργεια και τα περιστατικά συνεχίζουν να μην εξυπηρετούνται.


Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Mediterranean Cosmos» αδέσποτος σκύλος είχε δαγκωθεί άσχημα και έχρηζε άμεσης βοήθειας. Κατόπιν μιας σειράς τηλεφωνημάτων φιλόζωων πολιτών και θαμώνων του ξενοδοχείου και ενώ ενημερώθηκαν για το συμβάν οι αρμόδιοι από το Δήμο Κατερίνης καθώς και οι αρχές, κανένας δεν ανταποκρίθηκε παρά μόνο το Φιλοζωικό Σωματείο «Ο ΑΡΓΟΣ», όπου έστειλε εκπρόσωπό του για τη μεταφορά του ζώου.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ