Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης και, ειδικότερα, εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος (επούλωση λακκουβών) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αύριο Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018.

Αναλυτικά προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες στις παρακάτω σημεία:

Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο προς Τριανδρία και Τούμπα (κατεύθυνση ανατολικά), με αποκλεισμό της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η έξοδος προς Τριανδρία και Τούμπα θα διεξάγεται κανονικά.

Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο προς Νεάπολη, με κατεύθυνση δυτικά, με αποκλεισμό δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την μεσαία και την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 8 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

*Φώτο αρχείου