Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Γ. Κουρινιώτης: «Καλωσορίζω τον Ν. Μακρίδη σπίτι του»

Στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας επέστρεψε ο Νίκος Μακρίδης, μετά από 2,5 χρόνια απουσίας του από το κόμμα. Τον κ. Μακρίδη καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κουρινιώτης, ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας.


Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Κουρινιώτης


Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Κουρινιώτης καλωσόρισε τον κ. Μακρίδη μετά από μια απουσία όπως είπε 2,5 ετών . « Είναι στέλεχος που πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή του κόμματος. Για λόγους δικούς του απουσίαζε όμως πιστεύω ότι η επαναφορά του στο κόμμα θα προφέρει δυναμική. Του εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και να κάνει και αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι θα τρέξει και πάλι για την Ν.Δ» ανέφερε ο πρόεδρος.

Ο κ. Μακρίδης

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Μακρίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο λέγοντας πως όταν έφυγε τον άφησε μέλος της ΝΟΔΕ και γυρνώντας τον βρίσκει πρόεδρο. «Είναι τιμή για την νομαρχιακή οργάνωση της Πιερίας και χαίρομαι που η επάνοδος μου γίνεται στην προεδρεία σου» επεσήμανε και πρόσθεσε πως τα συναισθήματα του είναι ίδια όπως πριν από 26 χρόνια όταν κλήθηκε να υπογράψει την αίτηση μέλους της ΟΝΝΕΔ. «Κάπως έτσι αισθάνομαι και τώρα, το ίδιο πάθος και την ίδια ορμή, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Όλοι μαζί ενωμένοι θα πέτυχουμε για την πατρίδα και τον τόπο μας. Είναι το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ» κατέληξε.

Ο βουλευτής κ. Κουκοδήμος

Από την πλευρά του ο βουλευτής κ. Κουκοδήμος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του. «Η χαρά μου είναι διπλή, γιατί πέρα από την συγγένεια, έρχεται στη ΝΔ ένα από τα βασικά στελέχη που συνέβαλε στο οικοδόμημα αυτό της ΝΔ., οργανώνοντας την ΟΝΝΕΔ ως πρόεδρος της πολλά χρόνια. Εύχομαι οι αποφάσεις που θα πάρεις να είναι ήρεμες, εξάλλου έχεις την ωριμότητα, και να ακούς τους μεγαλύτερους. Θα σε βοηθήσουν για το μέλλον σου, σε ότι αποφασίσεις να κάνεις όντας στη ΝΔ» υπογράμμισε ο βουλευτής.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης κ. Κουλκουδίνας

«Ήμασταν συνοδοιπόροι στην ΟΝΝΕΔ τώρα θα είμαστε συνοδοιπόροι και στην υπόλοιπη συνέχεια. Νίκο, καλώς ήλθες σπίτι σου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης κ. Κουλκουδίνας και πρόσθεσε πως στο κάλεσμα του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη δεν περισσεύει κανείς. «Όπως έχει πει ο πρόεδρος, η ΝΔ είναι ανοιχτή για όλους χωρίς όρια χωρίς προϋποθέσεις. Η ΝΔ κάνει μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια αυτή τη στιγμή να γίνει κυβέρνηση χωρίς πατερίτσες, κυβέρνηση αυτοδύναμη, και σ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».



ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ