Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Λιτόχωρο και στην Κατερίνη

11 Αυγούστου στο θεατράκι Λιτοχώρου, ώρα 20:30 μ.μ.
9-10 Σεπτέμβρη στο πάρκο Κατερίνης, ώρα 20:30 μ.μ.


Η Τ.Ο. Πιερίας της ΚΝΕ καλεί κάθε νέο και νέα στη μεγάλη συνάντηση αγώνα της νεολαίας, στο Φεστιβάλ μας, που φέτος είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ηρωικού ΚΚΕ και στα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ.

Καλεί κάθε νέο και νέα που δε βολεύεται με τη ζωή που του ετοιμάζουν το σύστημα, η ΕΕ, οι κυβερνήσεις και τα κόμματα που το υπηρετούν… Που δε δέχεται η χώρα του να γίνεται ορμητήριο για τους πολέμους των ΝΑΤΟ- ΗΠΑ- ΕΕ… Που ονειρεύεται μια ζωή με σύγχρονα δικαιώματα στη μόρφωση, στη δουλειά, στην αναψυχή, στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό.

Το φεστιβάλ μας στήνεται κάθε χρόνο με το μεράκι, την εθελοντική σχεδιασμένη δουλειά των μελών και των φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στηρίζεται στην ενίσχυση χιλιάδων ανθρώπων. Και εδώ στην Πιερία, στο ιστορικό Λιτόχωρο έχει γίνει θεσμός, γιατί αγκαλιάζεται από χιλιάδες νέων αλλά και γιατί το μήνυμα που φέρνει είναι ανατρεπτικό, ξεχωριστό, ελπιδοφόρο, είναι ο σοσιαλισμός- κομμουνισμός!

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο θεατράκι Λιτοχώρου θα περιλαμβάνουν μουσικοθεατρικό αφιέρωμα και προβολή για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ, πολιτική ομιλία από τον Ευθύμη Δημάκη- μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας, καθώς και λαϊκό γλέντι με τους Σίσσυ Πολυδώρου, Κωστή Μπαλανίκα, Γιάννη Μπουντόλα, Βαγγέλη Καρακίτσιο.

Στο χώρο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη παιδική γωνιά, ενώ θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής και bar.


Έλα μαζί μας!

Τιμάμε τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ!
Στο δρόμο της ανατροπής με δυνατό ΚΚΕ γράφουμε τη σύγχρονη Ιστορία,
κερδίζουμε τη ζωή που μας αξίζει!