Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018 - TANGO OLYMPO: «H MILONGA ΤΗΣ Κατερίνης» στην Αστική Σχολή

Μία αυθεντική νύχτα τάνγκο και μιλόνγκα, η οποία τιτλοφορείται: «MILONGA της Κατερίνης», διοργανώνει η ομάδα TANGO ΟLYMPO, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018», την Παρασκευή 02 Νοεμβρίου & ώρα 21:30 στην Αστική Σχολή.


Το μουσικό πρόγραμμα, το οποίο επιμελείται ο Ηλίας Οικονόμου περιλαμβάνει τραγούδια από την χρυσή εποχή του tango στην Ελλάδα, ορχηστρικά κομμάτια του Αργεντίνικου tango, καθώς και tango nuevo (εξέλιξη του παραδοσιακού Αργεντίνικου Τάνγκο).

Παράλληλα, οι εξαιρετικοί maestros και υπεύθυνοι της ομάδας TANGO ΟLYMPO, Ηλίας Οικονόμου και Μαρία Κοτσαλή αντίστοιχα, θα κοσμήσουν την εκδήλωση με το θαυμάσιο χορευτικό show τους.

Το TANGO ΟLYMPO, το οποίο συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, καλεί τους φίλους του αργεντίνικου tango μυημένους και μη σε μια μαγευτική βραδιά γεμάτη μελωδίες και χορό. Ενός είδους χορού, που θεωρείται ότι ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και το οποίο έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO προϊόν άϋλης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Είσοδος ελεύθερη. 

Δήμος Κατερίνης 
Γραφείο τύπου 
30-10-2018