Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 3-0

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους έδωσαν οι κορασίδες του Πιερικού, καθώς πέτυχαν την 3η τους νίκες σε 3 αγώνες, κερδίζοντας στο Β΄ ΔΑΚ την ομάδα της Μελίκης πολύ εύκολα με 3-0 σετ.

(25-19, 25-9, 25-4)

Η ομάδα του Πιερικού παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας και αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι, όμως σιγά – σιγά ανέβασαν ρυθμούς και κέρδισαν εύκολα το σετ με 25-19. Το 2ο και 3ο σετ ήταν ένας μονόλογος για τις παίκτριες του Πιερικού, αφού όπως δείχνει και το σκορ, μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Ο προπονητής του Πιερικού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες της ομάδας, ενώ δοκίμασε και διάφορα τακτικά σχήματα.

Η πορεία των Κορασίδων του Πιερικού είναι ήδη εντυπωσιακή και δείχνει το μέγεθος των αποτελεσμάτων της ένωσης των δυο μεγαλύτερων και ιστορικότερων ομάδων της πόλης. “Η ισχύς εν τη ενώσει” φάνηκε και σε αυτό το παιχνίδι καθώς η ομάδα του Πιερικού παρουσιάζεται πλήρης και με βάθος, έτσι ώστε να μπορεί να πετύχει το μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η ένωση του Πιερικού και του Αρχελάου δημιούργησε ένα πανίσχυρο σύνολο που διαθέτει τεχνογνωσία, εμπειρία, πειθαρχία τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ το προπονητικό τιμ είναι στελεχωμένο με το καλύτερο και πληρέστερο τεχνικό τιμ αντάξιο του ονόματος των δυο μεγάλων συλλόγων.

Σύνθεση Πιερικού: Τουλίκα, Λάμο, Κεσσεσίδου, Μόσχογλου, Παπαπέτρου, Ευαγγελοπούλου, Χατζησακούλα, Χατζηευστρατιάδου, Αργυροπούλου, Τερψέλλα, Στρίμπα.


Αποτελέσματα:

α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1
ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
0-3
2
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ- ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
0-3
3
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
3-1
4
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
3-0

Βαθμολογία:

α/α
Ομάδα
Βαθμοί
1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
9
2
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
9
3
ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
6
4
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
6
 5
ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 1
3
6
ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
2
7
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
1
8
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
0
9
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
0


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΫ