Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Στο πρωτάθλημα υποδομών της Ε.Π.Σ. η Ακαδημία των Πιερίδων Μουσών - Εντείνεται το προπονητικό και τεχνικό πρόγραμμα προετοιμασίας

Δυναμικά ξεκίνησε την φετινή περίοδο η Ακαδημία των Πιερίδων Μουσών στοχεύοντας να αναπτυχθεί και να αποτελέσει βασικό πυρήνα υποδομής του ποδοσφαίρου γυναικών στην Πιερία.


Με σχεδιασμό, πρόγραμμα και οργανωμένη τεχνική και προπονητική ομάδα έχει ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου να υλοποιεί τους στόχους που τέθηκαν.

Με προπονήσεις, φιλικά παιχνίδια χτίζεται ο κορμός της ομάδας της Ακαδημίας η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων αρχίζει το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου και η οργάνωση και προετοιμασία της ομάδας εντείνεται.

Παράλληλα δεν σταματούν οι εγγραφές νέων κοριτσιών που θέλουν να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια των Πιερίδων Μουσών. Την ιστορική ομάδα που 25 χρόνια στην Πιερία, γεμάτη εμπειρίες και γνώση, καταφέρνει να πρωτοπορεί και να ανταπεξέρχεται με επιτυχία στις προκλήσεις.

Η Ακαδημία γυναικείου ποδοσφαίρου «Πιερίδες Μούσες» παίρνει πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών, δημιουργεί ευκαιρίες για άθληση, ομαδικότητα, συλλογική προσπάθεια. Χτίζει το μέλλον του ποδοσφαίρου γυναικών στην Πιερία.

Για εγγραφές νέων κοριτσιών από 7 έως 13 χρονών στην Ακαδημία των «Πιερίδων Μουσών» τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:

- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ. και
- 6983731899 Βαρβάρα Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.



Εντείνεται το προπονητικό και τεχνικό πρόγραμμα προετοιμασίας

Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών, εν αναμονή του καθορισμού από την ΕΠΟ, των Ομίλων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και το πρόγραμμα αγώνων του φετινού πρωταθλήματος, εντείνει το προπονητικό και τεχνικό πρόγραμμα προετοιμασίας της.

Στο δύσκολο πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου γυναικών προστίθενται νέες ομάδες στην ελληνική περιφέρεια, αλλά υπάρχουν και ομάδες που εγκαταλείπουν διότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Οι «Πιερίδες Μούσες» δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα! 25 χρόνια τώρα έμαθαν να αγωνίζονται, άνοιξαν το δρόμο στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Πιερία και προχωρούν με όραμα και υψηλούς στόχους

Η φετινή χρονιά ξεχωριστή για την ομάδα, αφού γιορτάζει 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα, είναι πρόκληση για μεγάλες προσδοκίες και υψηλούς στόχους!

Το πρόγραμμα προετοιμασίας που υλοποιείται με τις οδηγίες του προπονητή Πασχάλη Κουϊμτζίδη αποδίδει και η ομάδα διαμορφώνει την δυναμική αγωνιστική της προσωπικότητα.

Στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και το παιχνίδι με την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας Βέροιας που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Ήταν ένα δυνατό τεστ μια ευκαιρία για τον προπονητή να διαπιστώσει το επίπεδο της φυσικής κατάστασης της τεχνικής απόδοσης των ποδοσφαιριστριών και να δοκιμάσει το νέο δυναμικό της ομάδας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί την κ. Τίγκα (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ) για την χορηγία της στις Πιερίδες Μούσες








Pierides Mouses