Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ


Σε απάντηση των σημερινών δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Τζανακόπουλου, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είπε ότι «ο όρος “Μακεδονία” στην ονομασία της ΠΓΔΜ είναι δεδομένος», ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε τα εξής, τα οποία είχε τονίσει και στην ομιλία του στο Συλλαλητήριο του Συντάγματος,

Νατσιός Δημήτρης - Εἶναι προδότες ὅσοι παρακολουθοῦν τούτη τήν ἐποχή, στήν τηλεόραση, τουρκοσειρές.

Νατσιός Δημήτρης - Εἶναι προδότες ὅσοι παρακολουθοῦν τούτη τήν ἐποχή, στήν τηλεόραση, τουρκοσειρές.
«Δὲν τοῦ πάει Τοῦρκος τούτου τοῦ τόπου, ρὲ παιδιά, πῶς νὰ τὸ κάνουμε», ἔλεγε ὁ ποιητὴς Κώστας Μόντης, βλέποντας, μὲ νοτισμένα μάτια, τὴν ὡραία Ἀμμόχωστο, τὸν γενέθλιο τόπο του.

Γιατί; διότι

Τα τελευταία νέα των τμημάτων Υποδομής του Πιερικού Αρχέλαου

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 θα διεξαχθεί το Final Four του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος θα διεκδικήσει τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο και τον έκτο στα επτά τελευταία χρόνια.

2,4 εκατ.Ευρώ σε Δήμους της Πιερίας για δίκτυα ύδρευσης.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αξιολόγησης και της εξέτασης των ενστάσεων για την Δράση «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών». Επιλέχθηκαν οι 71 προτάσεις με την υψηλότερη βαθμολογία και συνολικό προϋπολογισμό 88.6 εκατ. ευρώ. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σας γνωστοποιούμε ότι οι αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν επιτυχώς στο Πνευματικό Κέντρο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, ανέδειξαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στο Δημαρχείο Κατερίνης (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ

Σ΄ ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι σημαντικό και για τις δυο ομάδες του νομού μας ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίζεται αύριο Σάββατο με την ομάδα της ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ σέβεται τις προσπάθειες που καταβάλλει η ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ και ποτέ δεν πρόσβαλε κανέναν σύλλογο ούτε την ΑΕ Καρίτσα με ανακοινώσεις σε έντυπο τύπο, ιστότοπους, ιστοσελίδες και συνεντεύξεις.

Πρόσκληση Γενικής Συνελεύσεως

Πρόσκληση Γενικής Συνελεύσεως
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του Συλλόγου μας και των Νόμων 1712/1987 και 2081/1992, καλούμε όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης να παρευρεθούν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου...

9ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δίου 2018 - Σύσκεψη φορέων και συλλόγων. Ένας αγώνας – θεσμός για όλες τις ηλικίες

Στην τελική ευθεία βαίνουν οι προετοιμασίες και οι εγγραφές για τον 9ο διεθνή Ημιμαραθώνιο Δίον 2018 και τους παράλληλους αγώνες των 5000, και των 1000 μέτρων για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Κυριακίδης Γιώργος - Προ ημερησίας ερωτήσεις στο Δ.Σ. Κατερίνης 14-2-2018

Κυριακίδης Γιώργος - Προ ημερησίας ερωτήσεις στο Δ.Σ. Κατερίνης 14-2-2018
Τους τελευταίους μήνες ήμαστε όλοι μάρτυρες της απίστευτης κατάστασης που επικρατεί στην Τοπική Κοινότητα της Καλλιθέας. Ενημερωθήκαμε από τον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο ότι διαγράφηκε από την ομάδα της πλειοψηφίας ο Πρόεδρος κ. Κήπου Ευάγγελος και ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Η Καθαρή Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Με απόλυτη επιτυχία η εκτέλεση της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΕΙΣΜΟΥ – ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ «Μνημοσύνη» στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επιχειρησιακή άσκηση ετοιμότητας, Σεισμού - Φωτιάς «Μνημοσύνη» που διεξήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης με την συμμετοχή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης, της Αστυνομίας, του Στρατού, του ΕΚΑΒ και των εργαζομένων του νοσοκομείου υπό την αιγίδα του ΕΚΕΠΥ.

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
Οι Ορειβατικοί Φυσιολατρικοί Σύλλογοι Πιερίας και ο Ορειβατικός Σύλλογος Αιγινίου σας προσκαλούν σε Ορειβατική Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 07:00 μ.μ. στην Δημοτική Αίθουσα του Πολύκεντρου Αιγινίου ( Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Αιγινίου).

Εργασίες συντήρησης-αντικατάστασης και βαφής των κιγκλιδωμάτων των υφιστάμενων γεφυρών-τεχνικών στη 13η Εθνική οδό από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Με γοργό ρυθμό υλοποιούνται παρεμβάσεις συντήρησης οδοστρώματος του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ και το Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου, με αφορμή την έναρξη των ηλεκτρονικών κατασχέσεων της λαϊκής περιουσίας, λαϊκής κατοικίας και λαϊκού εισοδήματος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διοργανώνουν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ έξω από την εφορία στην Κατερίνη. 

Η επίσκεψη του διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Ο.Α. στο Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας

Η επίσκεψη του διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Ο.Α. στο Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας
Ο Δρ.Ιγνάτιος Μεϊμάρης διευθυντής του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη (Δ.Ι.Ε.Ο.Α.) επισκέφθηκε (12/01) το Σ.Δ.Ε. Κατερίνης και μίλησε για θέματα βελτίωσης στάσεων και συμπεριφορών με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.