Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Το ΕΕΕΕΚ Κατερίνης και το Γυμνάσιο ΠΛΑΤΩΝ στην ημερίδα του ECOCITY και του Δήμου Κατερίνης

Σημαντικά ήταν τα αποτελέσματα και οι δράσεις που παρουσιάστηκαν από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης και του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ στην ημερίδα του Δήμου Κατερίνης για τις εκστρατείες free και eco mobility αντίστοιχα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ν.Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Νέας Δημοκρατίας Κατερίνης, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 5 του Κανονισμού της Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και την υπ.αριθμ. 2/7-2-2018 απόφαση της, σας προσκαλεί...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ 6η ΣΥΝΕΧΗ ΘΗΤΕΙΑ Ο κ. ΡΕΧΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Την συμπαράσταση και την στήριξη στις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης εξέφρασαν μέσω της προσέλευσης τους τα μέλη του Συλλόγου στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αυτού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Σας γνωστοποιούμε ότι οι αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στο Πνευματικό Κέντρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κεραμιδίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, ανέδειξαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο. 

Δεκαοκτώ χρόνια μεγάλης προσφοράς από τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Τα Καθημερινά Συσσίτια «Άρτος ο Επιούσιος», αποτελούν από τις σημαντικότερες διακονίες της τοπικής Εκκλησίας προσφέροντας καθημερινά σε απόρους και ενδεείς Πιεριείς περίπου 500 μερίδες φαγητού, με την καθοριστική συνδρομή ενός στρατού αγάπης εθελοντών και εθελοντριών.

Η Τοπική Διοίκηση Πιερίας/Δ.Ε.Α. μοίρασε φανέλες σε δρομείς μέλη της

Την Τρίτη ‎26-02-2018, η Τοπική Διοίκηση Πιερίας/Δ.Ε.Α. (ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ) προσέφερε σε μέλη της, συναδέλφους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, αθλητικές φανέλες, για αγώνες δρόμου, με το έμβλημα και τον τίτλο της Ένωσης μας.

Μια Προβηγκία με άρωμα λεβάντας. . . στη Βόρεια Πιερία!

Ακολουθώντας τον δρόμο από τα Παλιάμπελα Κολινδρού προς τον οικισμό Λιβάδι Πιερίας και παίρνοντας τον χωματόδρομο που περνά από την παλιά «Αγροτική Κολινδρού», δεν θα αργήσει το αισθητήριο της όσφρησης να συλλάβει άρωμα γαλλικής εξοχής και να …αιχμαλωτιστεί απ’ αυτό!

Πώς θα λειτουργεί η αποστολή e-mail στους γονείς για τις απουσίες των μαθητών

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Πληροφοριακό Σύστημα myschool, στο πλαίσιο της λειτουργικής αναβάθμισης των υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της μείωσης του λειτουργικού κόστους των σχολικών μονάδων, προχωρά στην υλοποίηση της ηλεκτρονικής αποστολής των ειδοποιητηρίων απουσιών των μαθητών στους γονείς/κηδεμόνες αυτών.

WiFi4EU. Δωρεάν ίντερνετ σε πολυσύχναστους δρόμους. Τι πρέπει να κάνουν οι Δήμοι για να παρέχουν δωρεάν Wi-Fi στους πολίτες.

WiFi4EU | Δωρεάν συνδεσιμότητα Wi-Fi για τους Ευρωπαίους

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί να εξασφαλίσει δωρεάν συνδεσιμότητα Wi-Fi για τους πολίτες και τους επισκέπτες σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία, παντού στην Ευρώπη μέσω του WiFi4EU.

1,5 εκατ. ευρώ στον Δήμο Κατερίνης

Ενισχύσεις 1,9 εκατ. ευρώ στους Δήμους Αργιθέας, Γεωργίου Καραϊσκάκη και Κατερίνης για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

1) Κυριακή 04/03/2018: Άγ.Απόστολοι (300 μ.) – Καταφύγιο Κρεβάτια (1.020 μ.)
Ώρα αναχώρησης από τους Άγ.Αποστόλους (Βροντού): 09:00
Αρχηγός εκδρομής: Michelle Strand
Συνολική διάρκεια: 5 ώρες.Βαθμός δυσκολίας: 3 (κλίμακα 1 – 5).

ΜΓΣ Πανσερραϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 13:00, σε αγώνα για τη 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Υποχρεωτικό το πιστοποιητικό χρήσης για την αγορά γεωργικών φαρμάκων - Αναγραφή του ΑΤΑΚ των αγροτεμαχίων στις δηλώσεις ΟΣΔΕ

Kατόπιν ερωτημάτων αγροτών του νομού Πιερίας και επικοινωνίας του βουλευτικού γραφείου Ε. Σκούφα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διευκρινίζονται τα εξής: Υποχρεωτικό το πιστοποιητικό χρήσης για την αγορά γεωργικών φαρμάκων.