ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ

Τη Δευτέρα 14 Μάη στις 19:00 πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Κατερίνης η παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξάνδρας Κολοντάι με τίτλο «Το γυναικείο ζήτημα από την πρωτόγονη κοινωνία στην σύγχρονη εποχή».

To 2o ΕΠΑΛ Κατερίνης στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών NOESIS

Ο Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης συμμετείχε στο τριήμερο εκδηλώσεων προβολής της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, με τίτλο "Το ΕΠΑΛ δημιουργεί", που διοργάνωσε η Περιφερειακή Δ/νση Α/βμιας & Β/θμιας Κεντρικής Μακεδονίας, στον πολυχώρο NOESIS στη Θεσσαλονίκη από 9-11/5/2018.

Διοργάνωση της Θεματικής Εβδομάδας στο Γυμνάσιο Κορινού

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Γυμνάσιο Κορινού η διοργάνωση της θεματικής εβδομάδας με τίτλο «Σώμα και Ταυτότητα & Δράσεις Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας». Πρόκειται για ένα σχετικά νέο θεσμό που για δεύτερη φορά φέτος εφαρμόζεται σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας.

Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής: Ανάρτηση κατάστασης πληρωμής δικαιούχων της δράσης 1.2 «Βιολογικής Κτηνοτροφίας».

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι στον πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη) έχει αναρτηθεί η κατάσταση πληρωμής δικαιούχων της δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» για το έτος 2016.

Η νέα σύνθεση της ΝΟ.Δ.Ε.Ν.Δ. Πιερίας

Η νέα σύνθεση της ΝΟ.Δ.Ε.Ν.Δ. Πιερίας:

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 16 Μαϊου 2018 και ώρα 8:00 μ.μ. , στο Συνεδριακό Κέντρο του Δ. Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ», για να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση του σχολείου μας...

Μουσικό Σχολείο Κατερίνης - Πρόσκληση σε εκδήλωση

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης με χαρά σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει το Σύνολο του Βυζαντινού Χορού με ύμνους αφιερωμένους στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Ευχαριστήρια Δήλωση Γιάννη Κουρινιώτη

Ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου όσους και όσες βοήθησαν και στήριξαν την επανεκλογή μου στην Προεδρεία της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου

Χιλιάδες μέλη της Ν.Δ. χθες σε όλη τη χώρα, έδωσαν εντολή ενότητας. Αισθάνομαι πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και συμμετείχαν στην κορυφαία για την παράταξη μας διαδικασία.

ΛΗΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Σάββατο 12 Μαϊου διοργανώθηκε από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στο Ιερό Πανελλήνιο Προσκύνημα Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο Όρος.

Ενημέρωση δανειοληπτών πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.) για τις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις.

Σας καλούμε την Παρασκευή 18/5 και ώρα 19,00 στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας στην ενημέρωση που θα γίνει από τον Μάριο Μουζάλα, σύμβουλο του Γ.Γ του Υπουργείου Εργασίας σχετικά με τις νέες θετικές και ευνοϊκές ρυθμίσεις των δανειοληπτών του πρώην Ο.Ε.Κ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Πιερίας συγχαίρει τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης, τους κηδεμόνες τους και τους εκπαιδευτικούς του συλλόγου διδασκόντων για την μαζική συμμετοχή τους στην αιμοδοσία, που διοργανώθηκε στο 3ο ΓΕΛ με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας Δημόπουλου Δημήτρη, Μαρινοπούλου Παρασκευής και Παπαγεωργίου Πάρη.

Επίσκεψη του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιου Καστόρη στην κερασοπαραγωγική Ράχη

Επίσκεψη στα κτήματα κερασιών της Ράχης και στις εγκαταστάσεις των δυο συνεταιρισμών τους στην περιοχή πραγματοποίησε την Κυριακή ο βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Καστόρης.

Play-Off: ΜΥΤΙΚΑΣ-ΔΙΑΣ Αγ. Δημητρίου, το Σάββατο 19-5-2018, ώρα 17:00 ο δεύτερος αγώνας

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνεται ότι ο δεύτερος αγώνας για τα Play-Off ανόδου της Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΜΥΤΙΚΑΣ» Λεπτοκαρυάς – «ΔΙΑΣ» Αγ. Δημητρίου...

Προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Ψύλλος» του Δημήτρη Σπύρου από το ΣΔΕ Κατερίνης

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κατερίνης σε συνεργασία με τον Κινηματογράφο ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ προβάλει την ταινία “Ο ΨΥΛΛΟΣ”, την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ 2018 και ώρα 17:00.

2η ΔΙΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ SPORT "NAUTILIUS" ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 9-11/05/2018

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και ο Αθλητικός Σύλλογος Αστερίας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ SPORT με τίτλο “Nautilius”, στο οποίο συμμετέχουν ως εταίροι, διοργάνωσαν την 2η Διεθνική Συνάντηση των Εταίρων του Προγράμματος, η οποία έλαβε χώρα στην Κατερίνη από 09-05-2018 έως 11-05-2018.

Δήμος Κατερίνης: Το Δημοτικό Ραδιόφωνο στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών ΜΜΕ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ 10ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

Με παιδικές φωνές, πολλά χρώματα και πολλά χαμόγελα που πλημμύρισαν τις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΓΑΣ Σβορώνου και με ζωγραφισμένη τη χαρά στα πρόσωπά τους οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ήταν παρόν στο ραντεβού το Σάββατο και την Κυριακή 12/5 και 13/5 αντίστοιχα.

ΒΙΝΤΕΟ - Η τελετή λήξης του 5ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος

ΒΙΝΤΕΟ - Η τελετή λήξης του 5ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος
Δείτε ολόκληρη την τελετή λήξης του 5ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος που διεξήχθη το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.
Συγκινητικές στιγμές και βραβεύσεις σε μια εκδήλωση που έγινε θεσμός για την πόλη της Κατερίνης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Λιτοχώρου σας προσκαλεί στις παραστάσεις του φετινού έργου της θεατρικής ομάδας «ΑΤΑΚΑ» με τίτλο «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΡΑΜΑΤΑ».

Παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξάνδρας Κολοντάι «Το γυναικείο ζήτημα από την πρωτόγονη κοινωνία στη σύγχρονη εποχή»

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει 12 διαλέξεις για το γυναικείο ζήτημα, που πραγματοποιήθηκαν από την Κολοντάι στο Πανεπιστήμιο Σβερντλόβ του Λένινγκραντ σε φοιτήτριες που προορίζονταν να δουλέψουν στους γυναικείους τομείς.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1264 - Μάχη του Λούες: Ο Ερρίκος Γ΄ της Αγγλίας αιχμαλωτίζεται και ο Σιμόν ντε Μονφόρ γίνεται de facto κυβερνήτης της Αγγλίας.