Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΟΛΜΕ για τα "Χορηγικά προγράμματα" στις σχολικές μονάδες

Για μία ακόμη χρονιά γνωστή πολυεθνική εταιρεία στα πλαίσια της διαφημιστικής της καμπάνιας προωθεί χορηγικά προγράμματα στις σχολικές μονάδες με αποκλειστικό σκοπό την αύξηση της κατανάλωσης των προϊόντων της.

Το Διεθνές πρόγραμμα "Γαλάζια Σημαία" επιβραβεύει τον Δήμο Κατερίνης για τη διαχρονική περιβαλλοντική του ευαισθητοποίηση


Πιστοποιητικό για την πολύχρονη (από το 1994) και αδιάλειπτη επιβράβευση των ακτών του από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος "Γαλάζια Σημαία" απονεμήθηκε στον Δήμο Κατερίνης.

Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΡΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο Κ.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.... Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ... Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

Έναρξη για το αγωνιστικό πρόγραμμα της Παγκόσμιας Αθλητικής Συνάντησης Νέων στο Klagenfurt της Αυστρίας

Θετική παρουσία για τους αθλητές του Δήμου Κατερίνης

Να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ελληνικά χρώματα και τον Δήμο Κατερίνης, στη γεμάτη ατζέντα του αθλητικού - αγωνιστικού προγράμματος, έχουν ως στόχο οι 175 αθλητές – αθλήτριες του Δήμου Κατερίνης,

Πορεία διαμαρτυρίας και σκέψεις για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Περίπου 2000 Πιεριείς , μέλη και φίλοι των πολιτιστικών συλλόγων του Νομού μας, πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη πορεία διαμαρτυρίας που έγινε ποτέ στην Κατερίνη.

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" - 1ο εργατικό-λαϊκό γλέντι

Το 1ο εργατικό-λαϊκό γλέντι πραγματοποίησε το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ μαζί με εργαζόμενους άλλων σωματείων, προ λίγων ημερών, με αφορμή τη μαζική συμμετοχή εργαζομένων στις αρχαιρεσίες του Μαΐου.

Κυβέρνηση Εθνικού Διχασμού!

Γράφει ο Σπύρος Κουλκουδίνας
Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης
Φαρμακοποιός ΜSc


Ο πρωθυπουργός προσπάθησε με κάθε τρόπο να διχάσει την Ελλάδα τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά. Προεκλογικά το έκανε με τη φράση «ή μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε».

Υποβολή Προτάσεων των Σωματείων-Μελών προς την ΕΠΣ Πιερίας

Παρακαλούνται οι Διοικήσεις των Σωματείων της ΕΠΣ Πιερίας, όπως υποβάλλουν προς την Ένωση (καθημερινά, ώρες λειτουργίας των γραφείων), τις Προτάσεις τους για όλες τις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2018-19)...

Αποχαιρετιστήριος λόγος του Βασίλη Τσακιρίδη προς τον συνάδελφό του δάσκαλο Πλάτωνα Χατζησάββα

Αποχαιρετιστήριος λόγος του Βασίλη Τσακιρίδη προς τον συνάδελφό του δάσκαλο Πλάτωνα Χατζησάββα που συνταξιοδοτείται μετά από 35 χρόνια προσφοράς στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό.

29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να μην αναγράφεται το θρήσκευμα στα απολυτήρια σπουδών...

Ότι τους κατέβει... Αφού η οικονομία πάει κατά διαόλου, τα εθνικά θέματα χειρότερα, η κοινωνία να βρίσκεται στους δρόμους και να διαμαρτύρεται, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπαν να κάνουν κάτι και το κάτι αυτό είναι να μην αναγράφεται το θρήσκευμα στα απολυτήρια σπουδών...

Γ.Α.Σ. Αρχέλαος Κατερίνης - Στίβος. Συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας Βάγια Δάμπλια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην Κωνσταντινούπολη

Μετά την διπλή επιτυχία της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στα Τρίκαλα, όπου κέρδισε ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο στα 100 και τα 200 μέτρα αντίστοιχα, η 18χρονη αθλήτρια μας ΒΑΓΙΑ ΔΑΜΠΛΙΑ κατέκτησε στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου Κ20 στην Κωνσταντινούπολη...

Εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης αποχαιρετά τη φετινή σχολική χρονιά με μια συναυλία αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη και το έντεχνο κρητικό τραγούδι τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 8:30 στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πάρκου Κατερίνης.

ΚΚΕ - Ερώτηση για τις καταστροφές από τις βροχοπτώσεις στο Δίον. Η απάντηση του Υπουργείου.

Ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ για τις καταστροφές από τις βροχοπτώσεις στο Δίον Πιερίας και η απάντηση του Υπουργείου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του ΕΠΑΜ - Η κτηνώδης βία των ΜΑΤ στο Πισοδέρι, μοναδικό στήριγμα της κυβέρνησης στο αντεθνικό της έργο.

Την Κυριακή 17/6/2018, τα μέλη και οι φίλοι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας του Ε.Πα.Μ. ξεκινήσαμε για τις Πρέσπες.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

217 π.Χ. - Μάχη της Ραφίας: Ο φαραώ της Αιγύπτου, Πτολεμαίος Δ΄ Φιλοπάτωρ, νικά τον Αντίοχο Γ' της αυτοκρατορίας των Σελευκιδών.