ΣΦΚ Πιερικός Αρθρογραφία Ανδρέα Ν. Ρουμελιώτη

Θέμα = Αγαπάμε τον τόπο μας, αγαπάμε τον Πιερικό !

Η νέα διοίκηση του Πιερικού προχωρά άμεσα στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού σωματείου. Φέτος είναι μία χρονιά που θα δυσκολευτούμε όλοι. Ωστόσο αν δεν σπείρεις δεν μπορείς να θερίσεις.

Αύριο Πέμπτη 26 Ιουλίου πληρώνονται τα επιδόματα παιδιών.

Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ εκφράζει την βαθιά θλίψη της για την τραγωδία που έπληξε την Αττική και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων.

Αποτελέσματα αυτοψιών Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην Ανατολική Αττική

Ξεκίνησαν χθες (Τρίτη 24/7), οι αυτοψίες που διενεργούν οι μηχανικοί του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές.

Πιερικός Αρχέλαος - Ανακοίνωση

Ο Πιερικός Αρχέλαος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα μας, καθώς και τη βαθιά του οδύνη για τις καταστροφές και τις απώλειες περιουσιών στις πληγείσες περιοχές.

Σύλληψη στην Πιερία για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (24 Ιουλίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 21χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν...

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΦΩΤΙΑΣ

Η καταστροφή που υπέστη η Αττική από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 είναι ανυπολόγιστη. Η απώλειες ζωών και, περαιτέρω, η καταστροφή του οικοσυστήματος και των οικισμών δημιουργούν έντονους προβληματισμούς και πρέπει να σύσσωμοι να λάβουμε άμεσα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΒΑΤΡΑΧΟΙ»

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία παραγωγής η, προγραμματισμένη για σήμερα, θεατρική παράσταση «ΒΑΤΡΑΧΟΙ» δεν θα πραγματοποιηθεί, για λόγους εθνικού πένθους.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

Οι πολύνεκρες και καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική αναδεικνύουν για άλλη μια φορά, με τραγικό τρόπο, τις διαχρονικές κυβερνητικές ευθύνες για την έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας...

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ΔΕΝ συγκεντρώνει ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να προσφέρετε βοήθεια στους συνανθρώπους μας που πλήττονται από τις πυρκαγιές.

Τα νέα του 7ου αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» - 500 και πλέον συμμετοχές με το... καλημέρα

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018». Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 07 Οκτωβρίου...

Αξιοποίηση Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Πλαταμώνα. Άρχισε η Αντίστροφη Μέτρηση...

Ένταξη στο Πρότυπο Κτηριολογικό Πρόγραμμα πέτυχε ο Δήμος Δίου – Ολύμπου για την αξιοποίηση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Πλαταμώνα, όπου πρόκειται να μεταστεγαστεί το 1ο Νηπιαγωγείο.

Ευθύνες Πολιτείας και πολιτών και προτεινόμενες δράσεις για την Πυροπροστασία των δασών

Την 25 Απριλίου το International Hellenic Association έστειλε το κάτωθι γράμμα αναφερόμενο για τις ευθύνες Πολιτείας και πολιτών και τις προτεινόμενες δράσεις για την Πυροπροστασία των δασών.

ΛΕΦΕΔ Πιερίας συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

Τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά και την Τετάρτη 25/7 19:00-20:00. 16ης Οκτωβρίου 2, 3ος όροφος (στοά μπουμ).

H Iερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος δίπλα στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της σε όλες τις οικογένειες των ανθρώπων που περνούν δύσκολες στιγμές.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

306 - Ο Κωνσταντίνος Α΄ ανακηρύσσεται Ρωμαίος αυτοκράτορας από το στρατό του.