Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Ήταν ξανά εκεί... (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Για ακόμη μια φορά τα μέλη του σωματείου "Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ" συγκεντρώθηκαν έξω από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, αναμένοντας την παρουσία της διοίκησης του ΕΚΚ και των αντιπροσώπων για την εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Δεν διδάσκω τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών

*Δημήτρης Νατσιός.

Eπειδή
, “Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ‘νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάμουν”, κατά τον πατριδοφύλακα στρατηγό Μακρυγιάννη.

Ανακοίνωση - Υπενθύμιση για την προθεσμία πληρωμής των εισφορών υπέρ ΕΛΓΑ.

Υπενθυμίζεται προς όλους τους παραγωγούς ότι η προθεσμία για την καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2017 υπέρ του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) λήγει στις 10 Οκτωβρίου 2018.

Σε ισχύ ο περιορισμός του εργαλείου της βιντζότρατας.

Δημοσιεύτηκε χθες στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄ 4421/2018) η απόφαση για τα «πρόσθετα εθνικά διαχειριστικά μέτρα για την αλιεία με το εργαλείο γρίπος που σύρεται από σκάφος ή βιντζότρατα, ετήσιας ισχύος».

1.377 αστυνομικοί με 538 οχήματα πραγματοποίησαν χθες το βράδυ ελέγχους σε όλη τη χώρα

Ελέχθησαν (9.653) άτομα και (7.201) οχήματα, ενώ συνελήφθησαν (263) άτομα και βεβαιώθηκαν (2.153) παραβάσεις.

Πιερικός - Αστέρας Ιτέας. Πιερικός Β' - Μακεδονικός Πιερίων

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
ΩΡΑ 16.00
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
Α' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Έπειτα από επίσκεψη μελών του στα γραφεία του "ΒΕΝΙΑΜΙΝ", ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Ντίσελντορφ υποστηρίζει οικονομικά ένα παιδί του συλλόγου στην Πιερία.

Ευχαριστήριο προς κ. Μουζενίδη

Οι Δ/ντές της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας και της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας, καθώς και όλοι οι Δ/ντές των Σχολικών Μονάδων, που συμμετείχαν στη διαδικασία αδελφοποίησης Σχολικών Μονάδων της Ελλάδας με Παρευξείνιες Σχολικές Μονάδες της Ρωσίας...

Σ.Ι.Υ.Ν.Π ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Σ.Ι.Υ.Ν.Π ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ καταγγέλλει στους εργαζόμενους της Πιερίας την απόλυση της συναδέλφισσας μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας...

Άμα δεν αξίζει το "προϊόν"...

Άμα δεν αξίζει το "προϊόν" όσες φορές και να αλλάξεις το σήμα και την συσκευασία του δεν πρόκειται να δεις διαφορά...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

456 - Οι Βησιγότθοι υπό τον βασιλιά Θεοδώριχο Β΄, ενεργώντας με εντολή του Ρωμαίου αυτοκράτορα Άβιτου, εισβάλλουν στην Ιβηρική χερσόνησο με έναν στρατό Βουργουνδών, Φράγκων και Γότθων.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΧΑΡΙΤΙΝΗ
➤ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ