Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο Grassroots Week

Σήμερα, Σάββατο 06 Οκτωβρίου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας, στη Νέα Έφεσο πραγματοποιήθηκε μια Ποδοσφαιρική Εκδήλωση στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, υπό τον τίτλο ''Hello Football Friend''.

Τέταρτη τακτική Συνεδρία της Ι. Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος (5/10/2018).


Συνήλθε την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018, στην τέταρτη Τακτική Συνεδρία της, η Ιερά Συνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος...

Με τις πιο αυστηρές γεωργικές πρακτικές, γίνεται η συγκομιδή των επιτραπέζιων σταφυλιών ποικιλίας «Crimson», στους αμπελώνες του Ολύμπου στην Πιερία.

Ακόμη και κατά την διάρκεια της συγκομιδής των επιτραπέζιων σταφυλιών ποικιλίας «Crimson» στους αμπελώνες του Ολύμπου στην Πιερία, οι καλλιεργητές της, απολυμαίνουν τα εργαλεία κοπής (ψαλιδάκια).

Δραστηριότητα αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας και απολογισμός στην οδική ασφάλεια τον μήνα Σεπτέμβριο

Κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 680 άτομα και ειδικότερα:

Ισχύει μια συμφωνία που απορρίπτουν και οι δύο λαοί;

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Οι πολίτες των Σκοπίων κατέφεραν ένα ηχηρότατο βαρύ ράπισμα με την αποχή τους της περασμένης Κυριακής στους περίδοξους «προστάτες» τους.

ΕΠΣ Πιερίας - Κλήση σε προπόνηση

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΔΕΥΤΕΡΑ 8-10-2018 και ώρα 17:00 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Δήμος Δίου-Ολύμπου - Πρόσκληση σε ειδική και τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου


Καλείστε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 10.10.2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ...

"National Dog Show" από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Πιερίας. (ΦΩΤΟ)

"National Dog Show" από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Πιερίας πραγματοποιείται αυτό το Σ/Κ στον χώρο της Εμποροπανήγυρης και διαρκεί από το πρωί έως και το απόγευμα.

Βρέθηκε χρηματικό ποσό στα ΚΕΠ του Δήμου Κατερίνης

Βρέθηκε χρηματικό ποσό στα ΚΕΠ του Δήμου Κατερίνης...

Πρόσληψη Εθνοφυλάκων για το "Στρδο ΠΟΥΛΟΥ" στον Σβορώνο Πιερίας.

Η 680 ΠΑΠ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη Εθνοφυλάκων για την φύλαξη των στρατοπέδων της. Στην Πιερία η προκήρυξη αφορά το 3ο ΛΠ Σβορώνου Πιερίας (Στρδο ΠΟΥΛΟΥ).


Συλλήψεις στην Πιερία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν σήμερα (5 Οκτωβρίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

105 π.Χ. – Μάχη του Αραούσιου: Οι Κίμβροι συντρίβουν το ρωμαϊκό στρατό του Μάλιου Μάξιμου.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΘΩΜΑΣ
➤ ΕΡΩΤΗΪΣ