Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Ευάγγελου Πολύζου.

Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για το θάνατο του Ευάγγελου Πολύζου. Του ανθρώπου της κεντρικής πολιτικής σκηνής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Βόρειας Πιερίας, του Κολινδρού.

Εκδήλωση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ για την απελευθέρωση της Κατερίνης από τους Γερμανούς.

74 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Έγινε όπως κάθε χρόνο ο εορτασμός της απελευθέρωσης της Κατερίνης από τα ναζιστικά Γερμανικά στρατεύματα (στις 26 του Οκτώβρη 1944).

Ήττες για τις ομάδες μας στην Γ΄ Εθνική ποδοσφαίρου

Δεν τα κατάφεραν οι ομάδες της Κατερίνης στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής και για τον 4ο όμιλο, αφού Πιερικός και Αχιλλέας έχασαν.


Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου 1940 από τον Ανδρέα Καρασαββίδη

Ήταν 28 Οκτώβρη του 1940 όταν ο Ιωάννης Μεταξάς έμελλε να είναι αυτός που με περίσσια Ελληνική Εθνική συνείδηση και μιλώντας εκπροσωπώντας επάξια τον Ελληνικό Λαό, να πει το ιστορικό ΌΧΙ στους Ιταλούς και στον ερχόμενο φασισμό-ναζισμό.

ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΙΛΗ; ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!

Η εξόρυξη πετρελαίου σε αφορά… Πες τώρα όχι!

Τα σχέδια της κυβέρνησης και των πετρελαϊκών εταιρειών για εξορύξεις πετρελαίου ή φυσικού αερίου από το βόρειο Ιόνιο μέχρι και τα νότια της Κρήτης σε αφορούν γιατί…

Θανάσης Λιακόπουλος: Η επέτειος του «ΟΧΙ» πηγή έμπνευσης για όλους μας

Σήμερα, αν η κρυφή μας υπερηφάνεια μπορούσε να ακουστεί, ο θόρυβος που θα αντηχούσε στον ουρανό όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, θα έσειε τον κόσμο.

ΕΛ.Π.ΠΙ: Στο Λιβάδι Ολύμπου Ν. Λαρίσης με ποδήλατο από Κατερίνη - Στην ΠΑΦΟ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για ποδηλασία. Ειδικά  ο φετινός Οκτώβρης ήταν πολύ παραγωγικός σε χιλιόμετρα ,για τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ  ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΕΛ.Π.ΠΙ.).

Σύλληψη στην Κατερίνη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Συνελήφθη χθες (26 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 36χρονη αλλοδαπή προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος...

ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30-10-18

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 30-10-2018 και ώρα 15:10 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 31.10.2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30...

Ανακοίνωση για την κηδεία του Βαγγέλη Γ. Πολύζου, πρώην Δημάρχου Κολινδρού και πρώην Βουλευτή Πιερίας.

"Με βαθιά οδύνη ανακοινώνουμε το θάνατο του αγαπημένου μας Βαγγέλη Γ. Πολύζου, πρώην Δημάρχου Κολινδρού και πρώην Βουλευτή Πιερίας.

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης κοντά στο Γηροκομείο "Ο καλός Σαμαρείτης" στην Κατερίνη

Γιορτάζοντας το έπος του 1940 μια μεγάλη επέτειο, ένα σταθμό της Ιστορίας μας, η Ε΄ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης πραγματοποίησε επίσκεψη...

Εστία Πιερίδων Μουσών και Δήμος Κατερίνης - Συναυλία με το «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» αφιερωμένη στην επέτειο του ΟΧΙ.

Με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, η Εφορεία Χορωδίας της Εταιρείας Πιερικών Μελετών «Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κατερίνης...

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελου Λαγδάρη και ψήφισμα δημοτικού συμβουλίου.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελου Λαγδάρη για τον θάνατο του Ευάγγελου Πολύζου.
Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού για την απόδοση τιμής στον εκλιπόντα πρώην δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού και βουλευτή, Πολύζο Ευάγγελο.

Κωνσταντίνος Κιτιξής Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας " Να μη ζήσουν οι νεότερες γενιές την αναπύρωση του φασισμού "

Τιμούμε την 78η ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940 , με το βλέμμα στραμμένο σε ένα ελπιδοφόρο, καλύτερο μέλλον. Στη μακραίωνη ιστορία μας δώσαμε κοινούς αγώνες με εθνική ομοψυχία, πίστη και αυταπάρνηση.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Σας περιμένουμε όλους στον εντός έδρας αγώνα μας, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, απέναντι στην ιστορική ομάδα Άθλος Ορεστιάδας

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΦΩΚΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 15.00 ΜΜ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Β - Π.Α.Ο.Κ. ΜΗΛΙΑΣ ΣΤΙΣ 15.30 ΜΜ

Σήμερα στις 15.00 μμ ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αντιμετωπίζει τον Φωκικό σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα μας. Μετά το διπλό στην Καρδίτσα ένα τρίποντο με τον Φωκικό, θα βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά και αγωνιστικά. Όλοι οι υγιείς Πιερείς στο γήπεδο Α ΔΑΚ !!!

Ο ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου η ιστορική κωμόπολη του Κολινδρού εόρτασε τη μνήμη του Πολιούχου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Ελεύθερη η επίσκεψη κοινού σε Πολεμικά Πλοία για τον Εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Θεσσαλονίκη

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, τα αρματαγωγά ΧΙΟΣ και ΛΕΣΒΟΣ και η Φρεγάτα ΥΔΡΑ θα καταπλεύσουν στην Θεσσαλονίκη.

Μείωση του αριθμού των εξεταζόμενων μαθημάτων των μαθητών/-τριών του Επαγγελματικού Λυκείου από το σχολικό έτος 2018 – 2019

Μειώνεται ο αριθμός των εξεταζόμενων μαθημάτων του Επαγγελματικού Λυκείου από το σχολικό έτος 2018 – 2019 έτσι όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο που απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας...

Μήνυμα του Προέδρου Τ/Σ της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Πιερίας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Αγαπητοί συνάδελφοι , φίλες και φίλοι των Ενόπλων Δυνάμεων , αγαπητοί συμπολίτες.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

312 - Ο Κωνσταντίνος Α΄ φέρεται να βλέπει το περίφημο όραμα του σταυρού με την επιγραφή «Εν τούτω νίκα».