Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Οι αγώνες του Σ/Κ και οι διαιτητές για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας.

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 22-11-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος


Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 13:00, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερρών, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης για 5.500 ανέργους πτυχιούχους

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοινώνει την έναρξη, αύριο Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12.00...

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Αιγινιακός


Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τον Αιγινιακό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Διήμερη εκδρομή στο Γαλαξίδι, τη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι διοργάνωσε το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2018 για τις φίλες και τα μέλη του.

Προβολή ταινίας μικρού μήκους "Πυρρίχιος" από την Ένωση Ποντίων Πιερίας 25/11/2018 (BINTEO)

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων Πιερίας σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας μικρού μήκους Πυρρίχιος του Χρήστου Κεμανετζίδη την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο Κινηματοθέατρο Ευκαρπίδη με ώρα έναρξης 12.30μ.μ. και ελεύθερη είσοδο.

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΚΟ Πιερίας του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του κόμματος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη, την Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2018, η εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Πιερίας του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερινης.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-0

Εσωτερική υπόθεση ήταν η 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων, όπου αναμετρήθηκαν οι ομάδες του Πιερικού και του Αρχελάου.

Μετά από εντατική διαβούλευση έτοιμος ο νέος χάρτης της Πιερίας και των άλλων μειονεκτικών περιοχών της χώρας μας

Ολοκληρώθηκε από τη χώρα μας η κανονιστικά προβλεπόμενη οριοθέτηση των περιοχών με φυσικούς περιορισμούς και ειδικά μειονεκτήματα και στέλνεται προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Fish Guide από την WWF


Εσύ ξέρεις ποιά ψάρια μπορείς να καταναλώσεις άφοβα και ποιά πρέπει να αποφύγεις;

Εξετάσεις για απόκτηση ειδικής άδειας ταξί


Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση ειδικής άδειας ταξί (Δεκέμβριος 2018).

Αναβαθμίζεται η Αστική Σχολή Κατερίνης

Την πλήρη αναβάθμιση της Αστικής Σχολής ως προς τον περιβάλλοντα χώρο και την συνένωσή του με τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως...

Από τον ΦΡΑΝΤΣ ΚΑΦΚΑ στον ΤΑΣΟ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ

Από τον ΦΡΑΝΤΣ ΚΑΦΚΑ στον ΤΑΣΟ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ. Μια εξαιρετικής ποιότητας καλλιτεχνική εκδήλωση. Με την υπογραφή του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πιερίας και το Βιβλιοπωλείο “MATI” σας προσκαλούν σε εκδήλωση μνήμης και τιμής στον ιστορικό Σπύρο Τουλιάτο και παρουσίαση του βιβλίου Μεθοδολογία και ερμηνεία της Ιστορίας των Χ. Μπαμπούνη και Σπ. Τουλιάτου.

«Αγάπησα το μαρτύριο: Άγιος Λουκάς, των πασχόντων ιατρός και λιμάνι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, με θέμα: «Αγάπησα το μαρτύριο: Άγιος Λουκάς, των πασχόντων ιατρός και λιμάνι».

Ο Δημήτρης Νατσιός στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Σήμερα Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 στις 6:00 το απόγευμα ακούστε την ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή. Φιλοξενούμε τον δάσκαλο - θεολόγο Δημήτρη Νατσιό.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-1

Συνέχεια στις νίκες έδωσε η παιδική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού, όπου στο ντέρμπι της αγωνιστικής κέρδισε στο ΄Β ΔΑΚ την ομάδα της Νίκης Αιγινίου και εδραιώθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

498 - Μετά το θάνατο του Πάπα Αναστάσιου Β΄, ο Πάπας Σύμμαχος εκλέγεται στο ανάκτορο του Λατερανού, ενώ στη Σάντα Μαρία Ματζόρε εκλέγεται ο Αντίπαπας Λαυρέντιος.

Γιορτάζουν σήμερα

➤ ΦΙΛΗΜΩΝ
➤ ΚΙΚΙΛΙΑ
➤ ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ