Η Μητρόπολη Κατερίνης φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο της δέντρο. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε εορταστικό κλίμα η Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος φωταγώγησε σήμερα το βράδυ το χριστουγεννιάτικο της δέντρο.

Νίκη για τον Αρχέλαο Κατερίνης επί του Άρη Θεσσαλονίκης στο χάντμπολ!

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση ο Αρχέλαος Κατερίνης νίκησε πριν από λίγο για το πρωτάθλημα της Α2 στο χάντμπολ τον Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ 33-23.

Ορίστηκε η Οικονομική Επιτροπή Πόρων και Διαφάνειας της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Πιερίας

Σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ορίστηκε «Οικονομική Επιτροπή Πόρων και Διαφάνειας».

 

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ : ΝΕΩΝ ΗΛΙΚΙΑ :2003-2004
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26-11-2018

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

152η Επέτειος Ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου

152η Επέτειος Ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου από το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι" και την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Αποκαλυπτήρια της προτομής του ήρωα Απόστολου Κονταξάκη στην πλατεία Ηρώων

«ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018»: Αποκαλυπτήρια της προτομής του ήρωα Απόστολου Κονταξάκη στην πλατεία Ηρώων. Μνήμες και συγκίνηση στην τιμητική εκδήλωση για τον 16χρονο Κρητικό που θυσιάστηκε για την ελευθερία της Κατερίνης.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης σε περιοχή της Πιερίας

Συνελήφθη χθες (23 Νοεμβρίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

«Οι Οπλές που θεραπεύουν: Ένα Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης με άλογα σ’ ένα Ιδιαίτερο Σχολείο»

Από την Ομάδα του ERASMUS+ του Ενιαίου Εδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Κατερίνης - «Οι Οπλές που θεραπεύουν: Ένα Πρόγραμμα Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης με άλογα σ’ ένα Ιδιαίτερο Σχολείο».

Πρόγραμμα εορταστικών - λατρευτικών εκδηλώσεων προς τιμήν της Προστάτιδος και Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης

Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές - λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Προστάτιδος και Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27-11-2018

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 27-11-2018 και ώρα 15:10 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Εκδρομή της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 η Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης, καθώς και στην πόλη της Δράμας και της Καβάλας.

''Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΗΠΟΣ''. Το νέο μυθιστόρημα του εκπαιδευτικού Ιορδάνη Τσακμαλή

Κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του εκπαιδευτικού Ιορδάνη Τσακμαλή με τίτλο ''Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΗΠΟΣ''.

Κορυφαία επίδοση για την Εθνική Νέων!

Την καλύτερη αγωνιστική επίδοση στην 1η φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων είχε η ελληνική ομάδα, σε σύγκριση με όλες τις συμμετέχουσες στη διοργάνωση.

Έχει αγώνα σήμερα (Χάντμπολ - Αρχέλαος Κατερίνης).

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - 24/11/2018 18:00 Β΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σήμερα Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, μπροστά στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί υπαίθρια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Συνάξεων της Κατερίνης.

Η Ελλάδα στο τέλος της ιστορίας της - Η Ελλάδα έχει τριπλάσιο μέγεθος γηρασμένου πληθυσμού από το όριο που χαρακτηρίζει μία χώρα ως γηρασμένη!!!


H εξέλιξη του δημογραφικού προβλήματος στην πατρίδα μας, με την υπογεννητικότητα από την οποία μαστίζεται, είναι απολύτως βέβαιο ότι, εάν δεν ανατραπεί αυτή η εφιαλτική κατάσταση, οδηγεί την Ελλάδα στο τέλος της ιστορίας της.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

380 - Μετά την επιτυχημένη αντιμετώπιση των Γότθων, ο Θεοδόσιος Α΄ επιστρέφει θριαμβευτής στην Κωνσταντινούπολη.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΚΛΗΜΗΣ
➤ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ
➤ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ
➤ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ