Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Αποκατάσταση και νέα διαμόρφωση πεζοδρομίων στην Πολεοδομική Ενότητα Ευαγγελικών

Την άνετη πρόσβαση και ασφαλή κίνηση των κατοίκων εξυπηρετεί η αποκατάσταση και επίστρωση πεζοδρομίων με κυβόλιθους με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον...

στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη & Μάρκου Μπότσαρη (Πολεοδομική Ενότητα Ευαγγελικών), στην οποία - μεταξύ άλλων - επικεντρώνονται την τρέχουσα εβδομάδα, οι παρεμβάσεις συνεργείων της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Ανάλογες εργασίες υλοποιούνται στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης αποτελούν συνέχεια των παρεμβάσεων, που δίνουν πνοή στην πόλη, αναβαθμίζουν τις γειτονιές και εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές υποδομές.

«Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ! Οι εργασίες, οι οποίες εντάσσονται στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, για τη βελτίωση του δικτύου των πεζοδρομίων και της λειτουργικότητας του δημόσιου χώρου, συνιστούν προτεραιότητα, ενώ συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία της καθημερινότητας στην πόλη μας» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι παρεμβάσεις υλοποιούνται ύστερα από αιτήματα κατοίκων της περιοχής και κατόπιν αυτοψίας των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.










Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
31-01-2019