Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019.

Όλα είναι έτοιμα για τη «Γιορτή της ενόργανης» του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου Αρχελάου Κατερίνης και την τελετή των εγκαινίων της νέας αίθουσας του τμήματος γυμναστικής του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στις 11:30 π. μ.

Παρόντες οι, Ελευθέριος Πετρούνιας ( χρυσός Ολυμπιονίκης RIO 2016 και παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους), Βλάσης Μάρας ( χρυσός παγκόσμιος στο μονόζυγο), Βασίλειος Τσολακίδης ( έκτος Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο 2012 στο δίζυγο) και Βαρβάρα Φίλιου ( παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής).

Τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτρια θα συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δημήτριος Ράφτης και Κωνσταντίνος Χατζηζήσης.

Η ανακαινισμένη αίθουσα γυμναστικής παραχωρήθηκε από το Δήμο Κατερίνης στο αντίστοιχο τμήμα του Αρχελάου Κατερίνης και θα αποτελεί την κυψέλη προπόνησης των αθλητών του συλλόγου αλλά και αίθουσα αγώνων, μιας και διαθέτει τα απαραίτητα όργανα για την εκγύμναση του μεγάλου αριθμού αθλουμένων που διαθέτει πλέον το τμήμα της γυμναστικής. Υπεύθυνος του τμήματος ενόργανης του Αρχελάου είναι ο Βασίλης Τζώτζος, ενώ τις αθλήτριες και τους αθλητές προπονούν οι Φώτης Παρθενίδης και Χρήστος Λυμπανοβνός. Συνεργάτες οι Βασίλειος Καλπακίδης και Ειρήνη Καραπέδη.

Η αίθουσα γυμναστικής, στην οποία οι εργασίες και οι λειτουργικές παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν από το Δήμο Κατερίνης και τον Ο.Π.Π.Α.Π. Κατερίνης, στεγάζεται σε χώρο του σχολικού συγκροτήματος του πρώην πολυκλαδικού σχολείου της πόλης, στη γωνία των οδών Π. Κανελλόπουλου και Ι. Μαντζαρόπουλου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι πρωταθλητές μας και οι προπονητές τους θα επισκεφθούν στις 10:00 π.μ. τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και στις 11:30 π.μ. θα παρευρεθούν στην τελετή των εγκαινίων της αίθουσας γυμναστικής του Αρχελάου όπου θα συναντήσουν τους αθλητές του συλλόγου, θα ανταλλάξουν απόψεις και θα τους ενημερώσουν για τις αγωνιστικές τους εμπειρίες.

Ο πρόεδρος του Αρχελάου Κατερίνης, Θεόδωρος Διαμαντόπουλος, η διοίκηση και οι προπονητές και αθλούμενοι καλούν την φίλαθλη κοινωνία και όχι μόνο στην τελετή των εγκαινίων και στη γιορτή της γυμναστικής.