Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Α.Υ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα πολλαπλών της Δ.Α. Πιερίας πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πιερίας, κατά την οποία οι παριστάμενοι συνάδελφοι και προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν για τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό.

Οι ως άνω απολογισμοί έτυχαν της έγκρισης και της αποδοχής των παρόντων μελών της Ένωσης.

Τις εργασίες τις Γενικής Συνέλευσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κος ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Δ.Α. Πιερίας κος ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΑΣ Γεώργιος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος ΛΕΝΟΣ Χρήστος, ο πρόεδρος του Ι.Ρ.Α. Πιερίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος, ο Διοικητής του Α.Τ. Πύδνας Κολινδρού Αστυνόμος Β΄ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Διονύσιος, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας κου ΤΖΑΜΑΚΛΗ κος ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Πιερίας κος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, από την Ε.Α.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος κος ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος και ο Γεν. Γραμματέας κος ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, από την Ε.Α.Υ.Ν. Σερρών ο πρόεδρος κος ΑΡΑΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος, η Γενική Γραμματέας κα ΖΑΓΟΡΑ Ελπίδα, ο ταμίας κος ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Κωνσταντίνος, από την Ε.Α.Υ.Ν. Ημαθίας ο πρόεδρος κος ΜΟΥΡΤΗΣ Απόστολος, από την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας ο Γενικός Γραμματέας κος ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ Πέτρος και η αντιπρόσωπος κα ΒΑΛΟΔΗΜΟΥ Αικατερίνη, ο πρόεδρος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας κος ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης αναπτύχθηκαν από τους ομιλούντες φλέγοντα ζητήματα που μας αφορούν τόσο σε τοπικό τόσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μέλη της Ε.Α.Υ.Ν. Πιερίας που προσήλθαν και συμμετείχαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΦΩΤΗΣ Δημήτριος ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟΣ Παναγιώτης