Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ -- ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ένα μέρος από τις μεγάλες τους δυνατότητες φανέρωσαν οι εκπληκτικοί παμπαίδες του Πιερικού, καθώς κατέκτησαν αήττητοι, χωρίς να χάσουν ούτε σετ!!! το πρωτάθλημα των παμπαίδων, βάζοντας παρακαταθήκη για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Οι παμπαίδες του Πιερικού κατέκτησαν δίκαια το πρωτάθλημα αφού καμία ομάδα δεν μπόρεσε να τους αντισταθεί, δείχνοντας ότι αποτελούν την κυρίαρχη δύναμη, έτοιμοι να οδηγήσουν το βόλεϊ της Κατερίνης σε πολύ υψηλές διακρίσεις. Ήδη η ανδρική ομάδα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία εκπροσωπώντας επάξια το βόλεϊ της Κατερίνης, της Πιερίας αλλά και ολόκληρης της Μακεδονίας.

Οι μικροί παίκτες του Πιερικού έδειξαν σε όλα τα παιχνίδια την σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά που έκαναν, έδειξαν το υψηλό επίπεδο τεχνικής και τακτικής κατάρτισης, έδειξαν μία άρτια καλοκουρδισμένη μηχανή που δεν έχει αντίπαλο να της αντισταθεί, έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Η απονομή του κυπέλλου και των χρυσών μεταλλίων στους αήττητους πρωταθλητές έγινε στο ΄Β ΔΑΚ από το μέλος της ΕΠΣΠΕΜ κ.Ακριτίδη Βασίλειο μέσα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Ο μεγάλος αριθμός των αγοριών αλλά και των κοριτσιών που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής του Πιερικού και του Αρχελάου αποτελούν την καλύτερη αναγνώριση της επιστημονικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ, της αναγνώρισης του κόσμου που έρχεται στο γήπεδο αλλά και που φέρνει τα παιδιά του για να μάθουν το βόλεϊ μέσα από το πιο άρτια επιστημονικά και παιδαγωγικά καταρτισμένο προπονητικό τιμ. Οι αριθμοί, τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής ομάδας των παμπαίδων του Πιερικού Κώστας Σαρρής δήλωσε: “Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα φανταστικά παιδιά που έδειξαν σε όλο το πρωτάθλημα ότι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'όλες τις ομάδες. Το μέλλον τους ανήκει.”

Η σύνθεση της αήττητης αρμάδας του Πιερικού είναι: Τασχουνίδης Γεώργιος, Παπανικολάου Δανιήλ, Κρομύδας Στέφανος, Κρομύδας Λάμπρος, Χρυσικός Δημήτρης, Χρυσικός Παναγιώτης, Κωνσταντινίδης Βαγγέλης, Κιναλής Δημήτρης, Μαϊμάρης Δημήτρης, Μαϊμάρης Γεώργιος, Δημολιός Απόστολος, Γαληνός Ευάγγελος, Μπήτος Γεώργιος.






ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ