Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Νέες προσθήκες στο δυναμικό του Πιερικού.

➤ Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη του Σάββα Ταταρίδη στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων ως συνεργάτη του προπονητή μας. Ο Σάββας Ταταρίδης με καταγωγή από το Κιλκίς είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας στην Αναγέννηση Επανομής, Αγροτικό Αστέρα, Βέροια και Πύδνα Κίτρους, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα με επιτυχίες.


➤ Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του γνωστού Κατερινιώτη 31χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Παπατολίκα ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Η προσθήκη του εξαιρετικού τερματοφύλακα αποτελούσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων. Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παπατολίκας αγωνίστηκε ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Football League από την αγωνιστική περίοδο 2012-2015 και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό, Ηρακλή, Πιερικό, Πύδνα Κίτρους και Α.Ε. Καρίτσας. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα.


➤ Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρισκόμενος σε πλήρη εξέλιξη στην υλοποίηση του προγραμματισμού και συνεχίζοντας τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019/2020 στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με δύο νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τον Νικόλαο Ναρίνογλου και τον Διονύσιο Παντζιάλα τους καλωσορίζουμε εκ νέου στην μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και τους ευχόμαστε συλλογικές διακρίσεις, υγεία και πολλές επιτυχίες με την μελανόλευκη φανέλα.



Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ