Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (Σ.Φ.Ι.Π.) - 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΩΝ!

Τις θέσεις του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού (Σ.Φ.Ι.Π.) μετέφεραν στους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του Πιερικού, σε μια όμορφη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κατερίνης τα μέλη του Συλλόγου.

Ήταν μια συνέντευξη τύπου-συζήτηση, σχεδόν για όλα τα θέματα που αφορούν την ιστορική ομάδα της πόλης μας, ενώ οι διοργανωτές είχαν μεριμνήσει ώστε να υπάρχει μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα, πλαισιωμένη με κεράσματα και εδέσματα.


Από πλευράς Σ.Φ.Ι.Π. το παρών έδωσαν οι:

Στέλιος Καραγεώργης – Πρόεδρος
Γιώργος Λάλλας – Γραμματέας
Ιωάννης Τσαπουρνιώτης – Μέλος 


Αφορμή για την συνέντευξη ήταν η συμπλήρωση 10 ετών ιστορίας του Συλλόγου, αλλά και η νέα αγωνιστική περίοδος που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν τα μέλη του Σ.Φ.Ι.Π. είναι η αγάπη αλλά και η αγωνία τους για το μέλλον του Πιερικού.

Το ποιο βασικό όμως για τον Σ.Φ.Ι.Π. είναι η προώθηση των θέσεων του σε όλους όσους αγαπούν και ενδιαφέρονται για την ιστορική ομάδα της Κατερίνης.

Τέλος τα μέλη του Σ.Φ.Ι.Π. θέλουν να μάθει ο κόσμος το έργο που συντελεί ο Σ.Φ.Ι.Π. με τα ιστορικά αρχεία και την γνώση που κατέχει για τον Πιερικό.

Για τη νέα διοίκηση του Πιερικού τα μέλη του Σ.Φ.Ι.Π. δήλωσαν ότι τηρούν μια στάση αναμονής περιμένοντας να δουν συγκεκριμένες κινήσεις όχι τόσο για την φετινή πορεία της ομάδας, αλλά για ότι έχει να κάνει κυρίως με το μέλλον της.