Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Το νέο πρόγραμμα του Viva 88,3 fm

Το καλοκαίρι έφυγε και δεν το πήρε η βροχή λέει το γνωστό τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια! Εμείς μαζέψαμε τα κουβαδάκια και τα μπρατσάκια μας από τις όμορφες παραλίες της Πιερίας και ετοιμαζόμαστε για τη χειμερινή ραδιοφωνική σεζόν!

Καλά καταλάβατε! Ο Viva 88,3 o αγαπημένος σας ραδιοφωνικός σταθμός ανοίγει μικρόφωνα και κάθε στιγμή σας γίνεται διαφορετική αρκεί να συντονιστείτε στην παρέα μας από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου!

Από τις 30 Σεπτεμβρίου ξεκινά το νέο πρόγραμμα του Viva 88,3 φιλοδοξώντας και για τη νέα χρονιά, να υπηρετήσει με ακόμη πιο άρτιο και αξιόπιστο τρόπο αυτό που υπηρετεί χρόνια τώρα : την παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης όχι μόνο για μουσικά θέματα αλλά και για τα δρώμενα της πόλης μας παίζοντας παράλληλα την καλύτερη μουσική!


Οι συνεργάτες μας επιλέχτηκαν και φέτος σχολαστικά για να υπάρχει ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα με συνεχή ενημέρωση, πρώτες μεταδόσεις, αλλά και συνεντεύξεις αγαπημένων καλλιτεχνών.


➤ Πάμε να σας γνωρίσουμε την καθημερινή σας παρέα!


Στον Viva 88,3 ξυπνάμε πολύ νωρίς! Στις 8 ακριβώς ο Δημήτρης Παλαβός μας λέει την πρώτη καλημέρα και καθημερινά επιλέγει πολλά παράξενα από όλο τον πλανήτη!

(Δημήτρης Παλαβός: Καθημερινά 08.00 – 10.00)

Στις 10 ο Χρήστος Σπανός παίρνει σκυτάλη και ρίχνει κλεφτές ματιές στην επικαιρότητα και σε ότι συμβαίνει γύρω μας!

(Χρήστος Σπανός: Καθημερινά 10.00-12.00)

Στις 12 η Καλλιόπη Καρτσαμπά η «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης κάνει το δικό της χαμό με το δικό της μοναδικό τρόπο!

(Καλλιόπη Καρτσαμπά: Καθημερινά 12.00-14.00)

Στις 3 ακριβώς κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ο Dj Gregory μας βάζει σε μια χρονοκάψουλα και μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω με επιτυχίες από 80s και 90s που άφησαν εποχή!

(Dj Gregory: Δευτέρα & Τετάρτη 15.00-17.00)

Στις 6 και για δύο ώρες τα μικρόφωνα παίρνουν φωτιά από ένα δίδυμο που πέρσι λατρέψαμε! Βασίλης Ρούντος και Ιωάννα Ελευθεριάδου αναλαμβάνουν να μας φτιάξουν τα μελαγχολικά απογεύματα της Δευτέρας!

(Βασίλης Ρούντος-Ιωάννα Ελευθεριάδου: Κάθε Δευτέρα 18.00-20.00)

Μία ακόμη χρονιά τα απογεύματα της Τετάρτης και της Παρασκευής ανήκουν στον Κώστα Καραίσκο! Δύο ώρες με νέα για τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες αλλά και την καλύτερη μουσική της πόλης!

(Κώστας Καραΐσκος : Τετάρτη & Παρασκευή 19.00-21.00)

Σταθερή αξία λίγο πριν το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Πεταλωτής ο οποίος κάθε Παρασκευή στις 5 μας ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά!

(Γιώργος Πεταλωτής: Παρασκευή 17.00-10.00)

Και επειδή φτάσαμε στην Παρασκευή θέλουμε να το διασκεδάσουμε! Κάθε Παρασκευή βράδυ ο αξεπέραστος Dj Βασίλης Κουτονιάς μιξάρει τις καλύτερες Ελληνικές επιτυχίες με ένα ραδιοφωνικό δίωρο Ala D’ alon Mix!

(Βασίλης Κουτονιάς: Παρασκευή 22.00-24.00)

Το βράδυ του Σαββάτου λίγο πριν κάνουμε την εξόρμηση μας στα νυχτερινά στέκια της Κατερίνης ο κορυφαίος Έλληνας Dj και παραγωγός Τάσος Πυλαρινός είναι αυτός που θα μας απογειώσει με ένα δίωρο non stop mix γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια!

(Τάσος Πυλαρινός: Σάββατο 22.00-24.00)



Ευελπιστούμε πως και φέτος θα είμαστε η καλύτερη παρέα σου! 
Η δική σου παρέα!