Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-3

ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-3 (8-25, 6-25, 3-25)


Την εκπληκτική πορεία τους συνεχίζουν οι φανταστικές κορασίδες του Πιερικού, καθώς κέρδισαν μέσα στο Λιτόχωρο με 3-0 σετ διευρύνοντας το απόλυτο σερί τους στις 4 νίκες σε 4 αγώνες και 12-0 σετ!!! Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν, για ακόμη ένα παιχνίδι, ένα μέρος από τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν ενώ όπως φαίνεται “καθάρισαν” το πρωτάθλημα πολύ νωρίς δείχνοντας ότι δεν υπάρχει ομάδα να τις κερδίσει.

Η ομάδα του Πιερικού στο παιχνίδι του Λιτοχώρου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήρε διαφορά στο σκορ από την αρχή μη αφήνοντας την ομάδα του Πάνθεον να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό από το παιχνίδι. Έτσι κέρδισε εύκολα το 1ο σετ με 25-8, ενώ είχαμε την ίδια εικόνα και στα δυο επόμενα σετ με πολύ εύκολη επικράτηση για τα κορίτσια του Πιερικού με 25-6 και 25-3 αντίστοιχα. Ο προπονητής του Πιερικού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια που ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά.

Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ έδειξαν ότι και φέτος οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί, αφού η 5η θέση στην Ελλάδα την προηγούμενη χρονιά αποτελεί το σκαλοπάτι για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.


Σύνθεση: Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Χατζησακούλα, Αργυροπούλου, Ευαγγελοπούλου, Δαούτη, Μαρένα, Ζειμπέκη, Μαυρίδου, Τσαπουρνιώτη, Χατζηαγοράκη, Ιορδανίδου, Αντωνοπούλου.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 9-0 9
ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2 8-5 7
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 6-2 5
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 6-5 5
ΑΟ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2-6 4
ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-3 3
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 4-6 3
ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ 0-9 0
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 1-6 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΄Β ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Σάββατο 2/11 στις 12:00 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ