Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Περισσότεροι από 20.000 αλλοδαποί που ήρθαν παράνομα στη χώρα μας θα θα μετακινηθούν σε 10 Περιφέρειες της ενδοχώρας.

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στην Βουλή των Ελλήνων ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και τα παρακάτω:


« ..θεσπίζουμε ένα τέτοιο πλαίσιο κανόνων ώστε να είμαστε σίγουροι ότι οι πραγματικά κατατρεγμένοι αυτού του κόσμου θα βρουν μια φιλόξενη στέγη στην Ελλάδα.

...Και αν η Ευρώπη ή η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημογραφικό της πρόβλημα έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά θα το κάνει οργανωμένα και θα το κάνει με κανόνες.

...Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά – σιγά.

...Εντός του 2020 εντάσσουμε 40.000 αιτούντες άσυλο σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία και 16.000 σε προγράμματα απασχόλησης.

...Περισσότεροι από 20.000 που αιτούνται άσυλο, θα μετακινηθούν σε 10 Περιφέρειες της ενδοχώρας.»


➤ Όσοι Έλληνες και Ελληνίδες αγωνιούν για την τύχη της πατρίδας μας, την μουσουλμανοποίηση της, το δημογραφικό και την τύχη των παιδιών τους σίγουρα θα προβληματίστηκαν με την ομιλία του Πρωθυπουργού. Και σίγουρα θα νιώθουν απογοητευμένοι που πριν από λίγους μήνες ψήφισαν την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να δώσει λύση σε όλα τα παραπάνω.

➤ Όσοι Έλληνες και Ελληνίδες, αντί για τα παραπάνω, αγωνιούν για τον... ΕΝΦΙΑ και τον ΦΠΑ (δηλαδή την τσέπη τους), δεν πρέπει να χαλάστηκαν καθόλου με όσα είπε ο Πρωθυπουργός...


Ολόκληρη η ομιλία του Πρωθυπουργού εδώ: https://primeminister.gr/2019/10/04/22297 και εδώ: https://primeminister.gr/2019/10/04/22300