Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Δίας Δίου - ΑΣ Μετέωρα

Αποφασισμένος να ρεφάρει μετά την ήττα σοκ που υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική από τον Αλμυρό εντός έδρας, είναι ο Δίας Δίου...

ο οποίος θα υποδεχθεί τα Μετέωρα την προσεχή Κυριακή (8/12 – 15:00) στο γήπεδο του Δίον στην αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ψυχρολουσία της περασμένης Κυριακής από την ομάδα της Μαγνησίας άφησε την ομάδα μας στο -4 από την ζώνη του υποβιβασμού και πλέον η νίκη σε ένα ακόμα καθοριστικό ντέρμπι παραμονής είναι μονόδρομος. Υπενθυμίζεται ότι η θεσσαλική ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση με μόλις ένα βαθμό (11β.) πάνω από τον Δία.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Παναγιώτης Παρασίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον Ανέστη Παναγιωτίδη, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας να επιστρέφει έπειτα από την τιμωρία που εξέτισε κόντρα στον Αλμυρό. Επίσης, στα ευχάριστα συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Γιώργου Παναγιωτίδη στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ύστερα από τον τραυματισμό του.

Από την άλλη, εξαιρετικά αμφίβολος για την Κυριακάτικη μάχη είναι ο Βασίλης Νάκας ο οποίος απουσίασε από την τελευταία προπόνηση λόγω χτυπήματος στον αστράγαλο. Επίσης, όπως είναι γνωστό παραμένουν off οι τραυματίες Δημήτρης Καλαμπάκας και Γιάννης Ζωγράφος.

Διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι ο κ. Παπανώτας με α’ βοηθό τον κ. Τσεχελίδη και β’ βοηθό τον κ. Αγγελόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Η διοίκηση του Δία Δίου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το παρόν στο γήπεδό μας, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας στο κομβικό αυτό παιχνίδι.

Γραφείο Τύπου Δία Δίου