Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ

Ο Θάνος Μικρούτσικος είχε μια πόρτα πάντα ανοιχτή στο Φεστιβάλ Ολύμπου. Κάθε φορά που είχε να παρουσιάσει κάτι καινούριο, το αρχαίο θέατρο Δίου, ήταν πρώτο στις επιλογές του.


Δύο μεγάλες του συναυλίες θα προστεθούν στο υπό έκδοση λεύκωμα των 50 χρόνων Φεστιβάλ Ολύμπου, μαζί με εκείνες που είναι καταγεγραμμένες στο λεύκωμα των 40 χρόνων.

Η πρώτη είναι αυτή της 11ης Αυγούστου του 2013, στο κατάμεστο αρχαίο θέατρο Δίου, όπου ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει το μουσικό του έργο με το γενικό τίτλο « Γελαστός και γελασμένος » με ερμηνευτές τους Μανώλη Μητσιά, Γιάννη Κότσιρα και Δημήτρη Μπάση.

Ο Θάνος Μικρούτσικος επανέρχεται στο Φεστιβάλ Ολύμπου, το 2016, ήταν συγκεκριμένα Παρασκευή 22 Ιουλίου. Αυτή τη φορά ο τίτλος της συναυλίας του, είναι « Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά το Μίλτο Πασχαλίδη» μια εκρηκτική μουσική συνύπαρξη, έγγραψαν οι κριτικοί της μουσικής.

Για την ιστορία, ο Θάνος Μικρούτσικος, επρόκειτο να ενταχθεί στο πρόγραμμα του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019. Η υγεία του τελικά δεν του το επέτρεψε.

Εκείνο που είναι βέβαιο, ο Θάνος Μικρούτσικος, θα ξανάρθει στο Φεστιβάλ Ολύμπου. Τα τραγούδα του και η μουσική του θα τον κρατάνε πάντα ζωντανό και ανάμεσά μας.