Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Ξεκίνησαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Κατερίνη για τα Χριστούγεννα. (ΦΩΤΟ)

Πρεμιέρα σήμερα για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στον Δήμο Κατερίνης.


Ξεκινώντας από το… έρημο πάρκο, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδεία της δημοτικής αρχής πήγε στην πλατεία Δημαρχείου όπου άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μετά στην πλατεία Μακεδονίας.




Στο υποβαθμισμένο πάρκο της πόλης (που δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές) ο Δήμαρχος περπάτησε μέχρι τα λιγοστά σπιτάκια που βρίσκονται εκεί και στη συνέχεια αποχώρησε.

Στο πάρκο Κατερίνης ήταν λιγοστός ο κόσμος, ελάχιστα τα παιχνίδια (λίγα ήταν ανοιχτά) και καμία εκδήλωση.






















➤ Στην πλατεία Δημαρχείου είχε αρκετό κόσμο, αλλά ο χώρος είναι μικρός και περιορισμένος. Εκεί βρίσκεται και το χριστουγεννιάτικο δέντρο και η… μοναδική φάτνη που είδαμε στην πόλη.







➤ Στην πλατεία Ελευθερίας, το παγοδρόμιο κατέλαβε το μεγαλύτερο μέρος της πλατείας και δεν μπορούμε να πούμε ότι αισθητικά μας άρεσε αυτή η εικόνα. Είναι σαν να... "πνίγηκε" η πλατεία από τις τέντες του παγοδρομίου.



➤ Στην πλατεία Μακεδονίας, είναι συγκεντρωμένα τα περισσότερα παιχνίδια, δράσεις και εκδηλώσεις και όπως ήταν αναμενόμενο είχε πάρα πολύ κόσμο, μιας που ήταν και η συναυλία. Ίσως το πιο ωραίο σημείο της πόλης αυτά τα Χριστούγεννα.