Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Γρήγορα "αντανακλαστικά" από τον Δήμο Κατερίνης... Ανοικτό το Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης για τις ευπαθείς ομάδες

Μια ώρα αργότερα και αφού είχαμε αναρωτηθεί τι θα γίνει με τους θερμαινόμενους χώρους για τους άστεγους, μας ήρθε και η ανακοίνωση.

Ανακοίνωση έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε Ημαθία, Κιλκίς και Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς και Πιερίας, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Λίγα ψίχουλα αγάπης...


Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο για εμάς, αλλά για τους "φίλους" μας, μπορεί να είναι τα πάντα...

Στους δρόμους τα συνεργεία αποχιονισμού στην Πιερία.

Επί το έργο τα συνεργεία αποχιονισμού της Π.Ε. Πιερίας...

Θερμαινόμενοι χώροι φιλοξενίας στην Κατερίνη;


Έτσι για κάθε ενδεχόμενο. Και αν υπάρχει και κανένα μπουκαλάκι νερό, λίγο κονιάκ για το κρύο και κανένα σαντουιτσάκι, ακόμα καλύτερα!

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Η συνεστίαση της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ, που επρόκειτο να γίνει στις 5-1-2018 στην ΕΛΙΑ, αναβάλλεται λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Κάντε μια βόλτα αξίζει...

Η πόλη αυτή την ώρα είναι πανέμορφη! Λευκά τοπία, ησυχία και "κάτασπρη" γαλήνη παντού.

Αναβολή ετησίου χορού "ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ"

Σας ενημερώνουμε ότι, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας , αναβάλλεται από την καθορισμένη ημερομηνία , 05/01/2019 , επ αορίστου λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών!!!

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΛΕΚ

Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων Κατερίνης εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στο μέλος τους Πολυτίμη Σταματοπούλου-Παπακώστα για την απώλεια του συζύγου της και συνεργάτη του Λ.Ε.Κ. Κωνσταντίνου Παπακώστα.
 

Ανακοίνωση έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε Χαλκιδική και Σέρρες

Σε συνέχεια της σημερινής (4 Ιανουαρίου 2019) Ανακοίνωσης σχετικά με τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Χαλκιδική, ανακοινώνεται συμπληρωματικά...

Ανακοινώθηκε το Mεγάλο Βραβείο Γραμμάτων και τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας 2017

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει σήμερα, 4 Ιανουαρίου, το Mεγάλο Βραβείο Γραμμάτων και τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για το 2017.

Δημοσίευμα της εφημερίδας "ΑΥΓΗ" με την επιστολή του Γ. Νταντάμη

Δημοσίευσε η εφημερίδα "ΑΥΓΗ" την επιστολή του Γ. Νταντάμη με την οποία ζητείται από την εφημερίδα να επανορθώσει και να τον αφαιρέσει από τους υποψήφιους Δημάρχους που λαμβάνουν την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.


Απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό, χωρίς την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας»

Όλοι οι επιχειρησιακοί φορείς της Πιερίας σε συνεργασία για την αντιμετώπιση του δριμύτατου καιρικού φαινομένου.

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση (de minimis) στα ροδάκινα

Συγκεκριμένα για την καταβολή κρατικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας (de minimis) επιλέξιμοι είναι οι δενδροκαλλιεργητές των νομών Ημαθίας, Καβάλας, Κοζάνης, Λάρισας, Μαγνησίας, Πέλλας, Πιερίας, Τρικάλων και Φλώρινας.

Γνωρίστε το Ελατοχώρι και την ορεινή Πιερία.

Αγαπητοί συνδημότες,κάτοικοι και φίλοι, σας προσκαλούμε να χαρείτε το Ελατοχώρι και την ορεινή Πιερία με τις Χιονισμένες κορφές και την μαγευτική θέα στον Όλυμπο.

Ανακοίνωση απαγόρευσης κυκλοφορίας φορτηγών και λεωφορείων οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στη Χαλκιδική


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών...

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ο.Α.Ε.Ε. Νομού Πιερίας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την συνεστίαση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ...

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, κατά την περίοδο των Θεοφανείων, θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Προσκυνηματική εκδρομή στελεχών Γραφείου Νεότητας Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε προσκυνηματική και εκπαιδευτική εκδρομή 54 νέων, στελεχών του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

46 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρ αντιμετωπίζει τον Τίτο Λαβιηνό στη μάχη της Ρουσπίνα.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΘΕΟΚΤΙΣΤΟΣ
➤ ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ
➤ ΖΩΣΙΜΟΣ