Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ένα ερώτημα...


Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη με θέμα την διάθεση αστυνομικών για την φύλαξη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των κατοικιών τους και των γραφείων τους.

ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 58-74


Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 58-74 του Μέγα Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λιτόχωρου Πύρρος Δήμας, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΑΟΚ Αιγινιακός – ΑΓΕ Πιερίας 73-62


Ο Αιγινιακός επικράτησε με 73-62 της ΑΓΕ Πιερίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Πιστοποίηση BLS από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας (Δ.Ο.Π.)

Την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας στο παλαιό Νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη πιστοποίηση πάνω στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (BLS)...

Η κατάσταση στον τομέα της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης μετά την ψήφιση του νόμου 4547/2018 για τις Νέες Δομές.


ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Θέμα: Η κατάσταση στον τομέα της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης μετά την ψήφιση του νόμου 4547/2018 για τις Νέες Δομές.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, για το 2019 από το Πολιτιστικό Σύλλογο Ρυακίων

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, για το 2019 από το Πολιτιστικό Σύλλογο Ρυακίων «ΡΑΔΙΑΝΙΩΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ» που έγινε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ. στην Κοινότητα στα Ρυάκια.

Νέος κύκλος προγραμμάτων αγωγής υγείας στα σχολεία από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ένας νέος κύκλος προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και Βιωματικών Σεμιναρίων στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας ξεκινά να υλοποιείται από τους ιατρούς και επαγγελματίες υγείας του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου, ως ημέρα προώθησης της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο.

Ο Χορός του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά ο ετήσιος χορός του Μουσικού Σχολείου που διοργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων και το 15μελές μαθητικό συμβούλιο...

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις...

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στην ΠΙΕΡΙΑ …και όχι μόνο.

Πλούσιο σε ποδηλατική δράση ήταν το διήμερο του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, για την ασφαλέστερη ποδηλατική ομάδα του νομού , τους «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ».

5ο ΓΕΛ Κατερίνης - Ο μικρόκοσμος του σχολείου μας, ο κόσμος μας!!!

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις , οργάνωσε το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης στο Αμφιθέατρο του κτηρίου του, την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου, με προσκεκλημένο το 3ο ΓΕΛ.

«KATERINI RUN 2019»

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Τρέχουμε ή βαδίζουμε για καλό σκοπό στα 5 χλμ του 10ου επετειακού Ημιμαραθωνίου «ΚΑΤΕRINI RUN»

Η Έφη Μπάσδρα σε λίγο ζωντανά στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 FM

Στις 11:00 η Έφη Μπάσδρα καθηγήτρια Ιατρικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου προσκεκλημένη στην εκπομπή "Πολιτικό Βαρόμετρο".

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: "Ελάτε, πάρτε την ευχή, και να ‘στε μονοιασμένοι"


Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός*

«Κολοκοτρώνης πέθανε στο γάμο του Κολίνου
το θάνατό γνώρισε, που ‘θελε ν’ αποθάνη
και του Γενναίου μίλησε, και του Κολίνου λέγει:
Πού είσαι, Γενναίε στρατηγέ, Κολίνο σπουδασμένε!
Ελάτε, πάρτε την ευχή, με τριγυρίζει ο Χάρος.
Σώπα, πατέρα, μην το λες, μη λες πως θα πεθάνης

Ο Ηλίας Τσολακίδης για το βιβλίο των γερμανικών επανορθώσεων

"H μετάφραση του βιβλίου για τις γερμανικές αποζημιώσεις δείχνει τον δρόμο της ενότητας."
Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το βιβλίο: www.ksk.gr/roth
του Ηλία Τσολακίδη

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

211 - Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Σεπτίμιος Σεβήρος πεθαίνει στο Εβόρακο (σημερινό Γιορκ, Αγγλία) ενώ προετοιμαζόταν να ηγηθεί μίας εκστρατείας εναντίον των Καληδονίων.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
➤ ΙΑΣΙΜΟΣ