Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Τσικνοπέμπτη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης

Με ιδιαίτερο κέφι και με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, γιορτάσαμε στο Δημοτικό Σχολείο μας η φετινή Τσικνοπέμπτη.

«Η ηδονή της διχόνοιας»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

- Καθώς ο πυρετός των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων καθημερινά ανεβαίνει, το αθεράπευτο πάθος της διχόνοιας της φυλής μας τείνει να φθάσει στα όρια του εθνοκτόνου διχασμού των Ελλήνων.

2ο Συναπάντημα Πολιτισμού.

Ένωση Ποντίων Πιερίας - Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας - Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτσμού Πιερίας "Το Ξαθέρι" - Μορφωτικός Σύλλογος Θρακικός Γανόχωρας . Μια παρέα ανθρώπων χρωματίζει τη ζωή…

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Η παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγας Γεροβασίλη, στην τελετή αποφοίτησης των νέων πυροσβεστών...

Πρόσκληση Ημιμαραθώνιου αγώνα δρόμου "Katerini Run 2019"

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον 10ο επετειακό Διεθνή Ημιμαραθώνιο του Συλλόγου μας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας ως εξής:

Οι "Χελιδόνες" του Λυκείου Ελληνίδων έψαλλαν τα κάλαντα της άνοιξης

Τα κάλαντα της άνοιξης έψαλλαν σήμερα «οι Χελιδόνες» του Λυκείου Ελληνίδων της Κατερίνης.

Εκπληκτική εμπειρία στο 5ο ΓΕΛ Κατερίνης. (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 όταν μεταφέρθηκε στον αυλή του σχολείου παλιό αυτοκίνητο το οποίο στην συνέχεια οι Πυροσβέστες "διέλυσαν" προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του οχήματος.

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ"

O Σύλλογος διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης ευχαριστεί τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης για την προσφορά τους σε εδέσματα για την ημέρας της Τσικνοπέμπτης.

Οι "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στις 7:30 το βράδυ στην "ΕΚΑΒΗ", στην κάτω αίθουσα.

Οι "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Γιαννακίδου, θα παρουσιαστούν από τη νεοϊδρυθείσα θεατρική ομάδα του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στις 7:30 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο "ΕΚΑΒΗ", στην κάτω αίθουσα.

Αποκριάτικο πανηγύρι από τους Προσκόπους Κατερίνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης

Οι Πρόσκοποι Κατερίνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης σας περιμένουν από τις 11:00 το πρωί το Σάββατο 02 Μαρτίου 2019 στην πλατεία Ελευθερίας...

Η παιδική χαρά είναι κάτι μαγικό.

Του Ναούμ Ευαγγελόπουλου*

Όταν ήμασταν παιδιά η «παιδική χαρά» ήταν κάτι μαγικό για μας. Η τσουλήθρα, η κούνια και η τραμπάλα μετατρέπονταν σε ο,τιδήποτε μπορούσαμε να φανταστούμε. Τώρα όμως, που είμαστε γονείς, αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

86 π.Χ. – Ο Λεύκιος Κορνήλιος Σύλλας, επικεφαλής του στρατού της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας, μπαίνει στην Αθήνα και καθαιρεί τον τύραννο Αριστίωνα, ο οποίος υποστηρίχθηκε από στρατεύματα του Μιθριδάτη ΣΤ΄ του Πόντου.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΕΥΔΟΚΙΑ
➤ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
➤ ΧΑΡΙΣΙΟΣ