Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ευχές στο νέο Δ.Σ. του "ΓΑΣ Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ"

Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και παραγωγική θητεία στην νέα αναδειχθείσα Διοίκηση του ιστορικού "ΓΑΣ Ο Αρχέλαος" και πολλές διακρίσεις σε όλα τα τμήματα ανεξαιρέτως.

Ανακοίνωση αποχώρησης από την "Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης"

"Δηλώνουμε επίσημα πως εδώ και λίγες μέρες δεν ανήκουμε στην "Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης" και ενημερώνουμε ότι δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε ότι πράξει αυτό το κίνημα!

Εγκαταλελειμμένο στην τύχη του το ΕΚΑΒ Πιερίας – Ακατάλληλα ασθενοφόρα, έλλειψη προσωπικού, καμία βοήθεια από κανέναν! (ΒΙΝΤΕΟ - ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σοβαρές καταγγελίες έκανε στην ραδιοφωνική εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm, ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Πιερίας Βασίλης Βάιος.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου των αγωνιστικών τμημάτων του Πιερικού Αρχέλαου


Δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, 16 και 17 Μαρτίου, για τα αγωνιστικά τμήματα του Πιερικού Αρχέλαου.

ΤΟ Ε.ΠΟ.Σ ΓΙΑ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΜΙΚΗ - "ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΙΚΗ"

"Την αλυσίδα τη βαρειά
την κάνω χελιδόνι
τη φυλακή τη σκοτεινή
την κάνω ξαστεριά".

-Σε περιμέναμε Μίκη-

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

O Δήμος Κατερίνης, ανακοινώνει ότι η καθιερωμένη ετήσια Θεία Λειτουργία και Επιμνημόσυνη Δέηση για την «ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ»...

«ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2019»

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στο Λιτόχωρο Πιερίας η ετήσια άσκηση ετοιμότητας σεισμού της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας με την κωδική ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2019».

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου και φίλου Αγγελή Ιωάννη για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Κουράγιο και αντίσταση μέχρις εσχάτων

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Ο τ. ΥπΕξ κ. Κοτζιάς αφήκε να διαφύγουν το έρκος των οδόντων του στους Δελφούς πολλά «άρρητ’ αθέμιτα ρήματα». Εκτιμούμε ότι οι Πρέσπες σηματοδοτούν την αφετηρία και το μοντέλο επικίνδυνων γεωπολιτικών εξελίξεων στην περιοχή μας.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, στον Δήμο Δίου - Ολύμπου.

Σύλληψη για απάτη (χαρτομαντεία) στην Πιερία.

Συνελήφθη χθες (14 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 31χρονη ημεδαπή...

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΕΣ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών - Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κατερίνη, Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα:

DEAR SISTER (Looking For Anna) – 1ο βραβείο μυθοπλασίας για το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Τα παιδιά έχουν το ταλέντο και το σχολείο οφείλει να στηρίζει και να ενισχύει τις προσπάθειές τους.

2οι Ρητορικοί Αγώνες - Γυμνάσιο Περίστασης.

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 διεξήχθησαν στο Γυμνάσιο Περίστασης οι 2οι Ρητορικοί Αγώνες. 50 μαθητές από 6 Γυμνάσια του νομού διαγωνίστηκαν στο ατομικό αγώνισμα του Αυθορμήτου Λόγου καθώς και στο ομαδικό αγώνισμα της επιχειρηματολογίας.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Εντατική προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεοντικό στην Κηφισιά - Θετική η συμμετοχή των τριών αθλητριών στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων

Οι αθλήτριες των Πιερίδων Μουσών αξιοποιούν κάθε δυνατότητα για προπόνηση και τεχνική σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο ώστε να έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον κρίσιμο αγώνα με την ομάδα του Λεοντικού, στην Κηφισιά την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

«Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» Τροποποίηση υποβολής αιτήσεων

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για τροποποίηση της περιόδου υποβολής αιτήσεων Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020.

15η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή - Μήνυμα του ΕΦΕΤ


Στη σύγχρονη οικονομία της παγκοσμιοποίησης, του ηλεκτρονικού χρήματος και των άυλων αξιών, όπου υπηρεσίες και αγαθά μπορούν να ανταλλάσσονται ψηφιακά διανύοντας ταχύτατα μεγάλες αποστάσεις, η έννοια του καταναλωτή έχει υπερβεί ήδη κατά πολύ τα όρια του ατόμου, της συλλογικότητας, ακόμα και του κράτους.

2ο Πολιτιστικό Συναπάντημα

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι είναι οι αγωγοί της παράδοσης και της συνέχειας του Ελληνισμού. Μεταφέρουν στα μέλη τους και στη νεολαία τα ήθη και έθιμα των περιοχών που εκπροσωπούν, διδάσκουν ιστορία και φυσικά διατηρούν ζωντανές τις μνήμες στο αέναο ποτάμι του Ελληνισμού.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

44 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρ, δικτάτορας της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας, δολοφονείται από τον Μάρκο Ιούνιο Βρούτο, τον Γάιο Κάσσιο Λογγίνο και άλλους Ρωμαίους συγκλητικούς.