Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Μόνον η ιδέα, ότι μας απειλούν οι γείτονες, μας έχει σκυλιάσει όλους...

"Αδελφέ, Μου γράφεις, αν υποφέρω. Οι κόποι και τα βάσανα δεν έχουν καμμιά σημασία για μας. Ελησμονήσαμε ότι είμαστε άνθρωποι! Και το σπουδαιότερο, ότι μας ελησμόνησε και η φύσις, η οποία εκουράσθηκε νας μας πειράζη με τις αρρώστιες της.

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων στις επικείμενες εκλογές για την εξυπηρέτηση των πολιτών

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών...

Διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης για τον αποκλεισμό της περιοχής μας από το δρομολόγιο του νέου Express τραίνου.

Έντονη διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης για τον αποκλεισμό της περιοχής μας από το δρομολόγιο του νέου υπερσύγχρονου ηλεκτροδοτούμενου τρένου Express.

Ενημερωτική - Εκπαιδευτική επίσκεψη της Δ/νσης Δασών Πιερίας στο Γυμνάσιο Λιτοχώρου, για το ΔΑΣΟΣ

Κλιμάκιο της Δ/νσης Δασών Πιερίας, αποτελούμενο από την κ. Άννα Μπατσαρά, Δασοπόνο-Παιδαγωγό και από τον κ. Ιωάννη Γραμματικόπουλο-Δασοφύλακα, πραγματοποίησαν...

Συγχαρητήρια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης.

Συγχαρητήρια στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης που σήμερα το πρωί απεγκλώβισαν ένα μικρό γατάκι από την μηχανή ενός αυτοκινήτου.

Το "Ξαθέρι" στις εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Ο Σύλλογος μας, Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι", πιστό στις παραδόσεις του τόπου μας και του Ελληνισμού γενικά, τίμησε την 100η επέτειο μνήμης για τη Γενοκτονία των αδελφών μας Ποντίων...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Πιερίας για την απώλεια του Σωκράτη Σκούφα

Η Γραμματεία Εκπαιδευτικών Πιερίας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον πρόωρο θάνατο του συναδέλφου και συναγωνιστή Σωκράτη Σκούφα, σε ηλικία 58 ετών, μετά από πολύχρονη και παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο.

Τελετή ορκωμοσίας οπλιτών θητείας της 2019 Β΄ ΕΣΣΟ στο Στρατόπεδο «ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ».

Ανακοινώνεται ότι την 24 Μαΐου 2019 Παρασκευή και ώρα 10:00 π.µ. θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ» στο Λιτόχωρο, η τελετή ορκωμοσίας των οπλιτών θητείας της 2019 Β΄ ΕΣΣΟ.

Για την απώλεια του Βασίλη Κάργα

Η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων Ν. Πιερίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Κάργα πρώην μέλος της διοίκησης του σωματείου μας.

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Σωκράτη Σκούφα

Η εκπαιδευτική κοινότητα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας έχασε σήμερα ένα συνάδελφο, τον Σωκράτη Σκούφα. Ο συνάδελφος Σωκράτης Σκούφας υπηρέτησε με αφοσίωση το δημόσιο σχολείο.

Στις 26 Μαΐου ψηφίζω για την Μακεδονία!

➤ Στήριξε και ψήφισε μόνο υποψήφιους και συνδυασμούς που έχουν την Μακεδονία στην καρδιά τους!!!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

325 - Λαμβάνει χώρα η Πρώτη Σύνοδος της Νίκαιας, η πρώτη Οικουμενική Σύνοδος της Χριστιανικής Εκκλησίας.