Ήτα του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τα exit polls.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα δείχνουν τα αποτελέσματα των πρώτων exit polls ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει την ήτα, με την ΝΔ να προηγείται με 7 μονάδες για τις Ευρωεκλογές.

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης στη Βουλγαρία στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού προγράμματος ΚΑ2

Το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ ΚΑ2 με τίτλο «Integrated Holistic Approach to a Validated European Tool (IHAVET)», οργάνωσε και υλοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Βουλγαρία, και συγκεκριμένα στην πόλη Ρούσε (Ruse).

Ημέρα των ντελίβερι η σημερινή...

Ημέρα των ντελίβερι  η σημερινή, με τις παραγγελίες να διαδέχονται η μια την άλλη. Καφέδες και σάντουιτς έχουν την τιμητική τους, με τα παιδιά που τα μεταφέρουν να τρέχουν από το ένα εκλογικό τμήμα στο άλλο.

Ψήφισε η "δική" μας Ελίνα. (ΦΩΤΟ)

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο η καλή συνάδελφος (Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm - Tv100), Ελίνα Διαμαντοπούλου.


Εκλογές στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Ομαλά εξελίσσεται αυτή την ώρα και στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης η εκλογική διαδικασία...

Έλλειψη εφορευτικών επιτροπών στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Όπως μας ενημέρωσε η εκλογική επόπτης Μαρία Σωτηριάδου αυτή την στιγμή υπάρχει έλλειψη μελών εφορευτικών επιτροπών στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

17 - Ο Γερμανικός επιστρέφει θριαμβευτικά στη Ρώμη ως ήρωας, έπειτα από τη νίκη του εναντίον των Χερούσκων, των Χάττων και άλλων γερμανικών φύλων δυτικά του Έλβα.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΛΦΑΙΟΣ
ΚΑΡΠΟΣ
ΣΥΝΕΣΙΟΣ