Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Σύνθεση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης"

Μετά τις εκλογές της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης", που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019...

Συγχαρητήρια διάκρισης μαθητή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

Ο διευθυντής Βασίλης Τσακιρίδης και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια...

ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ

ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑ 3-0 (25-9, 25-14, 25-15)

2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού- Νέες Διακρίσεις.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού συμμετείχε στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools.
 

Αστέριος Καστόρης: Νοσοκομείο Κατερίνης και ΤΟΜΥ. Τρία χρόνια σε τροχιά αναβάθμισης.

Το Νοσοκομείο Κατερίνης άρχισε να βγαίνει από την κρίση το 2016. Τότε, για πρώτη φορά μετά το 2010, έγιναν οι πρώτοι μόνιμοι διορισμοί γιατρών και προσωπικού.

Μαθήματα Δασοπυρόσβεσης και Δασοπροστασίας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης για τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας και το τμήμα Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ.

Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των μελών των εθελοντικών ομάδων και ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2019...

ΕΡΩΤΟ-ΚΥΚΛΟΙ -- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 12\6\19 ΩΡΑ 21.30 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

To Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Μουσικό Εργαστήρι Σερρών «Σύνολο Λόγου και Μουσικής» και τη στήριξη του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «Το Ξαθέρι» διοργανώνουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ερωτό-κυκλοι», με την επιμέλεια του Λευθέρη Αερόπουλου.

Ολοκληρώθηκε το 32ο Συνέδριο Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος στην Κατερίνη με Θέμα «Κινηματογραφική παιδεία».

Οι εργασίες του 32ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος (ΟΚΛΕ) ολοκληρώθηκαν την Κυριακή με την ξενάγηση των ομιλητών και των εκπροσώπων των Κινηματογραφικών Λεσχών στο Δίον.

142 χρόνια από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στις 10 Ιουνίου 1877, πριν από 142 χρόνια, ιδρύθηκε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός και εθελοντικός οργανισμός στην Ελλάδα.

Δήμος Κατερίνης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2019-2020

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ενημερώνουν ότι για το σχ. έτος 2019 – 2020...

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 48ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2019 - Επίσημη παρουσίαση στην Κατερίνη

Πολυποίκιλο και πολυθεματικό και το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2019...

7o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (09/06/2019) - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στις 10.30 το πρωί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών το 7ο τουρνουά σκάκι Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.

20ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach handball στην Παραλία Κατερίνης (14-16 Ιουνίου 2019)

Η διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα του Γ.Α.Α.Σ Ορφέας διοργανώνει το 20ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach handball ανδρών-γυναικών στην Παραλία Κατερίνης (14-16 Ιουνίου 2019) στο Almira beach bar με την στήριξη του Δήμου Κατερίνης, της ΟΧΕ και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας χειροσφαίρισης.

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας στις Βρυξέλλες για την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατών

Για άλλη μια χρονιά, η Ποδηλατική Από-Δραση έδωσε το παρών στην οικογενειακή συγκέντρωση των ποδηλατών της Ευρώπης.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1190 - Γ΄ Σταυροφορία: Ο Φρειδερίκος Α΄ Βαρβαρόσσα πνίγεται στον ποταμό Σάλεφ ενώ κατευθυνόταν με το στρατό του προς την Ιερουσαλήμ.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΤΙΜΟΘΕΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΝΑ