Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Η ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Πιερίας για το Νοσοκομείο Κατερίνης

Με πολύ μεγάλη προσοχή παρακολουθήσαμε τις τελευταίες ημέρες τις αναφορές από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης, για την αποδοτικότητα του Νοσοκομείου μας και άλλα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Βασικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή, διάρκειας 16 ωρών, κόστος 50 ευρώ το άτομο.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – ΔΕΥΤΕΡΑ 10/6/2019)

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στις 16:00 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Παντελεήμονα Πιερίας με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι.

Εσείς είστε η Ελπίδα: Μην αναμένετε τη διάσωση από τους επιφανείς και δήθεν επιτυχημένους όταν πεθαίνουμε ως χώρα.

Δεν πρέπει να δεχόμαστε ως ελληνική κοινωνία το να προσμένουμε τη λύση από ανθρώπους επιφανείς και σχετικά δημοφιλείς, οι οποίοι ανδρώθηκαν κοινωνικά πάνω σε ένα κατεστημένο που αναδεικνύει μόνο εκείνο το έτοιμο να ξεπουλήσει τα πάντα, αρκεί ασφαλώς να διατηρήσει τα προνόμια του.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από τον Βασίλη Τσακιρίδη, δάσκαλο προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Πιερίας

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των τμημάτων υποδομών των Ακαδημιών των ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας...

Η κ. Έφη Μπάσδρα στην TV100 για το λεύκωμα «Λουλούδια. Γη και θάλασσα του Ολύμπου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πλούτος των λουλουδιών που ανθίζουν στο μυθικό βουνό, στον Όλυμπο, προβάλλεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο λεύκωμα που εξέδωσε η καθηγήτρια Ιατρικής του ΕΚΠΑ, Έφη Μπάσδρα.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ - Ακαδημία: Θετικός ο απολογισμός, αισιοδοξία για τη νέα χρονιά!

Η περίοδος που πέρασε ήταν ιδιαίτερα θετική για την Ακαδημία των Πιερίδων Μουσών. Η πρώτη αμιγής ποδοσφαιρική ομάδα κοριτσιών κατάφερε – αν και ήταν η πρώτη χρονιά – και συμμετείχε σε όλο το πρωτάθλημα Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πιερία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" έχει κλείσει κατά 90% το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Ν. Πιερίας και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται έως τη Παρασκευή που μας έρχεται.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- Αργία Αγίου Πνεύματος

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης ανακοινώνεται ότι :
Όλα τα καταστήματα στην πόλη της Κατερίνης τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019...

Πρόσκληση σε Διάλεξη του Ν. Λυγερού

Με χαρά σας προσκαλούμε αυτό το Σάββατο στις 5:00 μ.μ στην αίθουσα Πολ.Ι.Σ. (Εθνικής Αντιστάσεως 68), όπου θα μιλήσει ο ερευνητής Νίκος Λυγερός για τη Δομική Αξία των Ευαγγελίων.

8ο Αντάμωμα Κρητών & Φίλων από τους "Σταυραετούς".

Το 8ο Αντάμωμα Κρητών & Φίλων διοργανώνει το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 20:30 στο δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης, ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ».

Δελτίο τύπου της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την αντιπυρική περίοδο.

Σας γνωρίζουμε ότι η αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε από την 01/05/2019 και θα διαρκέσει έως την 31/10/2019. Σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 9/2000 Πυροσβεστική Διάταξη απαγορεύεται :

Στην τελική ευθεία ο αγώνας δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου».

Σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου» που διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μακρυγιάλου.


Η Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας στη Θάσο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδρομή της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας που πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο 8 + 9 Ιουνίου στο Σμαραγδένιο Νησί όπως δικαίως αποκαλούνε τη Θάσο.

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΤΜΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ -- ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Δ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου, στους Αγώνες Τελικής φάσης - Δ΄ κατηγορίας Ενόργανης Γυμναστικής που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του ΑΡΧΕΛΑΟΥ κατέλαβε την 7η θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Πρώτη θέση για αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λιτοχώρου συμμετείχε με επιτυχία στο OPEN Τριεθνές Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης 2019 της Κεντροδυτικής Μακεδονίας (Γ' Ένωση) για αγόρια και κορίτσια 12, 14 και 16 ετών.

Ακούστε σήμερα την "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm


Σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα ακούστε την εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm.

«Κλασσική μόρφωση και πολιτικοί μας»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρόπουλος σε άρθρο του με τον τίτλο «Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Θουκυδίδης» στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»[9-6-19], κάνει λόγια για την γενική μόρφωση και ιδιαίτερα την κλασσική παιδεία που διέκρινε παλιότερα τους πολιτικούς μας.

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – 10/06/2019

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στις 20:00 το βράδυ πραγματοποιήθηκε στον Κολινδρό Πιερίας με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

786 - Μία εξέγερση σιιτών στη Μέκκα συνθλίβεται από τους Αββασίδες. Ο Ιντρίς Α΄ διαφεύγει στο Μαγκρέμπ, όπου αργότερα θα ιδρύσει τη δυναστεία των Ιδρισίδων.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ (ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)