Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Και κάπου στο βάθος, υπάρχει ένα μνημείο...

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και παρατηρικότητα για να καταλάβει κάποιος, ότι κάπου ανάμεσα στα χόρτα και πίσω από τους θάμνους υπάρχει ένα μνημείο!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ν. ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ (1914 – 1979)

Σήμερα 10 Ιουλίου, συμπληρώνονται 40 χρόνια από τον θάνατο του Αείμνηστου Θεόδωρου Χατζόγλου, του πιο εμβληματικού παράγοντα στην Ιστορία του Πιερικού.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ

Σε συνέχεια του εκτάκτου δελτίου που εκδόθηκε την Τρίτη (09-07-2019) με α.α. 8/2019, διευκρινίζεται ότι τα σποραδικά φαινόμενα που ήδη εκδηλώνονται στην κεντρική και τη βόρεια χώρα, από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (10-07-2019)...

Δυναμική συμμετοχή των νέων στη μεγάλη Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Εκατοντάδες νέοι και νέες παρευρέθηκαν και συμμετείχαν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στην 5η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης.

Βασίλης Τσακιρίδης και Κώστας Γιαννούλης.

Τυχαία συνάντηση δύο αγαπητών φίλων σε ένα από τα εκλογικά τμήματα της 7ης Ιουλίου.

Βασίλης Τσακιρίδης και Κώστας Γιαννούλης

48ο Φεστιβάλ Ολύμπου - ΑΝΑΒΟΛΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΘΒΕ

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο) γνωστοποιεί την αναβολή της θεατρικής παράστασης «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.).

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης για τις θερινές εκπτώσεις και την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με το Νόμο 4177/2013, οι τακτικές θερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 και θα λήξουν το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 ενώ παράλληλα...

Ευχές στους Βουλευτές Πιερίας - Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης

"Η πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, συγχαίρουν για την εκλογή τους...

Μήνυμα στους οδηγούς οχημάτων | Κ.Σ. Κατερίνης

O Kυνηγετικός Σύλλογος Κατερίνης εφιστά την προσοχή των οδηγών – οχημάτων που διανύουν το επαρχιακό δίκτυο του Νομού κατά τις νυχτερινές ώρες, για τυχόν διέλευση αγριόχοιρων.

Έρχεται το 2ο Olympus WordPress meetup!!!

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress σας προσκαλεί σε ένα Καλοκαιρινό Meetup, πέρα από τα συνηθισμένα!

8ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΡΑΝΙΩΤΩΝ - 14 Ιουλίου 2019

Το Κοινωνικό και Μορφωτικό Σωματείο ΝΕΑΣ ΧΡΑΝΗΣ "ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ" διοργανώνει και σας προσκαλεί στο 8ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΡΑΝΙΩΤΩΝ την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 στις 9μμ, στον προαύλιο χώρο του Δημ. Σχολείου του οικισμού Νέας Χράνης, Κατερίνης.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Με την προβολή της ταινίας “ Η γενιά των 1000 €’’ συνεχίζεται την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης, το αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο, στο πλαίσιο των θερινών προβολών από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης.

Μάγεψε η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος στον Πολύγυρο Χαλκιδικής με τίτλο: ΑΓΑΠΩ - ΣΤΗΡΙΖΩ - ΠΡΟΣΦΕΡΩ!