Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Καθιέρωση από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος Ημέρας υπέρ της Ζωής του Αγέννητου Παιδιού.

Με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης υποδεχθήκαμε την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, να καθιερωθεί η πρώτη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα ως ημέρα αφιερωμένη στην προστασία της ζωής του Αγέννητου Παιδιού.

Τεράστια εμφάνιση από την δεκαεξάχρονη Άννα Χατζηπουργάνη του Αρχέλαου Κατερίνης στο Μπακού - ΝΕΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ 59.89!!!

Στον πρώτο της διεθνή μεγάλο αγώνα, τρέχοντας στον 7ο διάδρομο και με μια υπερπροσπάθεια στο σπριντ μετά το τελευταίο εμπόδιο, μπόρεσε να ανέβει στην ΤΕΤΑΡΤΗ θέση κατεβαίνοντας το λεπτό για δεύτερη φορά φέτος και σπάζοντας για τρίτη (τέταρτη όπως λέει ο ΣΕΓΑΣ?) φορά μέσα στη χρονιά το Πανελλήνιο ρεκόρ Κ18.

ΣΦΚ Πιερικός - Έναρξη συνεργασίας με ποδοσφαιριστή

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Ανακοίνωση για τις οφειλές των σωματείων προς την ΕΠΣ Πιερίας.

Καλούνται όλα τα σωματεία που έχουν οικονομική εκκρεμότητα προς την ΕΠΣ από την περίοδο 2018-2019...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ

Με επιστολή προς τους πολιτικούς αρχηγούς των έξι κομμάτων της νέας βουλής η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ζητά τις υπογραφές τουλάχιστον τριάντα βουλευτών...

Η Πειραματική Ομάδα Θεάτρου «Από τον πέμπτο στίχο κιόλας Φάλτσοι» αύριο στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Η Πειραματική Ομάδα Θεάτρου «Από τον πέμπτο στίχο κιόλας Φάλτσοι» αύριο στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm.

Εξιχνίαση απάτης στην Κατερίνη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιούνιο...

Ερώτηση Καϊλή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για νέο GDPR στις εφαρμογές της Τεχνητής νοημοσύνης

Μετά από την υπερψήφιση της έκθεσης για την Τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με εισηγήτρια από την ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών την Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Ήρθε ο καιρός να σμίξουμε και να γλεντήσουμε με τους Σαρακατσαναίους της Πιερίας. Σάββατο 27 Ιουλίου στης 21:00 στον προαύλιο χώρο του Άι Γιώργη στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας διοργανώνει την καθιερωμένη μεγάλη εκδήλωση του καλοκαιριού.

Συνάντηση του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης κου. Θεόδωρου Καράογλου με την καθ. Έφη Μπάσδρα

Συνάντηση με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κο. Θεόδωρο Καράογλου είχε χθες η καθ. Έφη Μπάσδρα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου εορτή της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής, πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός της Αγίας στην Κατερίνη.

Αγρυπνία Παναγίας Εγκυμονούσας στον Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Καλλιθέας

Πρόκειται για σπάνια απεικόνιση της Παναγίας σε κατάσταση εγκυμοσύνης, γνωστή στη βυζαντινή τέχνη ήδη από τον 11ο αιώνα. Η Παναγία Εγκυμονούσα θεωρείται ως η προστάτιδα των ατέκνων ζευγαριών και των εγκύων γυναικών.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

306 - Ο Κωνσταντίνος Α΄ ανακηρύσσεται Ρωμαίος αυτοκράτορας από τον στρατό του.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΝΝΑ
ΕΥΠΡΑΞΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ