Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Διάσωση αλιέων στον Πλαταμώνα Πιερίας


Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πλαταμώνα Πιερίας, για τον εντοπισμό βυθισμένου ερασιτεχνικού σκάφους “ΜΑΙΡΗ” Σ.Θ. 390-Δ' στη θαλάσσια περιοχή “ΑΜΜΟΛΟΦΟΙ” Νέων Πόρων Πιερίας και την διάσωση των δύο (02) επιβαινόντων του από τη θάλασσα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Απόλλων Λάρισας 1-1

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας υποδέχτηκε σήμερα Κυριακή 25/8/2019 και ώρα 20:00 στο A' ΔΑΚ την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στην Super League 2.

Έγιναν οι εκλογές στην Ένωση Συγγραφέων Πιερίας.

Ομαλά εξελίχθηκε σήμερα η διαδικασία των Εκλογών για ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ. Παρά τον ασυνήθιστο καύσωνα τα μέλη προσήλθαν στα γραφεία της Ένωσης.

Αρχιτεκτονικές Διαδρομές στην Κατερίνη για τους νέους του προγράμματος Erasmus+ της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους

Μια μοναδική εμπειρία διασύνδεσης της αρχιτεκτονικής με την ιστορία και το περιβάλλον της πόλεως της Κατερίνης, προσέφερε, το απόγευμα της Πέμπτης 22 Αυγούστου, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Πιερίας σε σαράντα νέους και νέες από Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία και Ελλάδα.

Παμμακεδονικές Ενώσεις: Ραντεβού στην ΔΕΘ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

"Ως Παμμακεδονικές Ενώσεις, θέλουμε να αξιοποιήσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα συμπεράσματα της επιστημονικής ημερίδας της 4ης Σεπτεμβρίου 2019 στην «Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών»...

Προσκύνημα στη Μόρνα. ΝΟΣΤΑΛΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Αρχές του μεσοπολέμου. Η Ελληνική κοινωνία ζει τα δεινά που την μαστίζουν τόσο τα απομεινάρια του πολέμου, όσο και οι προσφυγικές εισροές, καθώς και η οικονομική δυσπραγία.

ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ & ΒΡΕΦΗ

Το Πιστοποιημένο πρόγραμμα Βασική Διαχείριση επειγόντων περιστατικών σε παιδιά και βρέφη περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στα παρακάτω εκπαιδευτικά αντικείμενα:

Κατά εκατοντάδες εισέρχονται καθημερινά αλλοδαποί παράνομα στη χώρα μας (127 μόνο χθες!)


Καθημερινά εκατοντάδες αλλοδαποί εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας μέσω θαλάσσης και η κυβέρνηση εκδίδει δελτία τύπου που αναφέρουν ότι το Λιμενικό και η Ελληνική Ακτοφυλακή τους... διασώζει!

45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στην Κατερίνη

Σάββατο 31 Αυγούστου και Κυριακή 1 Σεπτέμβρη, ώρα 20:30, στο Θέατρο του πάρκου Κατερίνης.
«Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας… «…θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα… ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ»

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

357 - Μάχη του Στρασβούργου: Ο Ιουλιανός, καίσαρας (αναπληρωτής αυτοκράτορας) και ανώτατος διοικητής του ρωμαϊκού στρατού στη Γαλατία, επιτυγχάνει σημαντική νίκη εναντίον των Αλαμαννών στο Στρασβούργο.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
ΤΙΤΟΣ