Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

H τελετή ορκωμοσίας του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού.

H τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού 30-8-2019.

Απομένουν ακόμη 4 κενά στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου

Φίλες και φίλοι, Είναι γνωστό πως η πιο αποτελεσματική προστασία του δάσους είναι η πρόληψη. Γι’ αυτό πιστεύουμε πως υπάρχει ρόλος, θέση και χώρος για όλους μας στη διαφύλαξη του δασικού μας πλούτου.

Ο ΕΝΦΙΑ είναι εδώ!

Αναρτήθηκε εδώ και λίγη ώρα ο νέος ΕΝΦΙΑ στα εκκαθαριστικά των φορολογούμενων Ελλήνων και Ελληνίδων πολιτών.

ΟΦΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας το Οφιτικό Συναπάντεμα 2019.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ 6ο ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις ολόθερμες του ευχαριστίες στους διοργανωτές του “6ου Δρόμου Αλληλεγγύης 2019 – Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης”...

Ο συμπολίτης μας Φώτης Πολυχρόνης θα σφυρίζει για δεύτερη χρονιά στη super league 2.

Ο Κατερινιώτης διαιτητής Φώτης Πολυχρόνης θα σφυρίζει για δεύτερη χρονιά στη super league 2 αφού πέρασε τις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες επιτυχώς. Το ίδιο ισχύει και για τον βοηθό Κώστα Βρούζο από την Κατερίνη επίσης.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ Ἐνορίας Ἁγίων Χριστοφόρου & Εὐθυμίου Κατερίνης

Σήμερα 29 Αὐγούστου 2019 τό Ἐκκλησιαστικό Συμβούλιο τῆς Ἐνορίας Ἁγίων Χριστοφόρου καί Εὐθυμίου Κατερίνης, προχώρησε στόν ἀπολογισμό τῆς Λαχειοφόρου ἀγορᾶς αὐτοκινήτου, πού πραγματοποιήθηκε στίς 20 Αὐγούστου σύμφωνα μέ τήν κλήρωση τοῦ Λαϊκοῦ λαχείου.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ Τ.Κ. ΚΟΥΚΟΥ & Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ

Η παρατεταμένη ανομβρία σε συνδυασμό με την δραματική μείωση της διαθέσιμης ποσότητας νερού τόσο των πηγών όσο και των "αναβρικών" γεωτρήσεων της περιοχής...

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Συγχαρητήριο μήνυμα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πιερίας και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Πιερίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους νεαρούς διαιτητές που στόχευσαν και επέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις :

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

526 - Ο Θεοδώριχος ο Μέγας πεθαίνει από δυσεντερία στη Ραβέννα...

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΥΛΑΛΙΟΣ