Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Να χτίσουμε μια σχέση αλήθειας & εμπιστοσύνης με τους δημότες.

Η «μάχη» των εκλογών όπου μιλούσε ο καθένας μας για τις ικανότητες του τελείωσε στις αρχές καλοκαιριού. Τώρα ήρθε η ώρα να αναδείξουμε αυτές τις ικανότητες για το καλό των δημοτών.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-1 (φιλικός αγώνας)

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας υποδέχτηκε σήμερα Σάββατο 31/8/2019 και ώρα 20:00 στο Ά ΔΑΚ την ομάδα του ΑΣ Γιαννιτσών η οποία φέτος θα αγωνίζεται στην Γ εθνική κατηγορία.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Γιώργος Στεργίου στην Κατερίνη

Στην Πιερία θα βρίσκεται, την Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Στεργίου...

Μια τρύπα στο νερό τα μέτρα που εξάγγειλε το ΚΥΣΕΑ για το μεταναστευτικό-προσφυγικό θέμα.

"Ξέφραγκο αμπέλι" η χώρα, με τους παράνομους αλλοδαπούς να εισέρχονται κατά χιλιάδες από τα "ανύπαρκτα" και αφύλακτα θαλάσσια σύνορα μας και η κυβέρνηση (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) να μην τολμάει να λάβει δραστικά και ουσιαστικά μέτρα.

Ναούμ Ευαγγελόπουλος και Βασίλης Τσακιρίδης. Οι δυο φίλοι εκπαιδευτικοί που ορκίστηκαν σήμερα τοπικοί σύμβουλοι Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, Ναούμ Ευαγγελόπουλο και Βασίλη Τσακιρίδη για την σημερινή τους ορκωμοσία και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Τελετή Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής στην πλατεία Δημαρχείου (Ομιλίες)

Κώστας Κουκοδήμος: Θα υπηρετήσουμε το «αύριο» της πόλης και των παιδιών μας.

Υπερ-πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στην Κατερίνη και στην Πιερία!

Συνελήφθη χθες (30 Αυγούστου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Η ορκωμοσία στον Δήμο Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η ορκωμοσία της νέας διοίκησης του Δήμου Κατερίνης και των δημοτικών, κοινοτικών-τοπικών συμβούλων.

Ξεκίνησε η Ακαδημία του Πιερικού - Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή (5.30΄ μ.μ.) στο Ά ΔΑΚ

Με πολύ διάθεση, χαρά και ελπιδοφόρα για το μέλλον μηνύματα, πραγματοποιήθηκε η έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πιερικού.

Δήλωση Σάββα Χιονίδη

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” κκ. Σάββας Χιονίδης σχετικά με την Ορκωμοσία του Δήμαρχου, των Δημοτικών συμβούλων και των Τοπικών Συμβούλων της περιόδου 2019-2023 προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η νέα σύνθεση της Διαρκής Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος


Συνέρχεται, από την Τρίτη 3 έως και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 163ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου να ασχοληθεί με θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.

"ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ" Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το τι ισχύει με τους Στρατιωτικούς Ιατρούς στην Ελλάδα του σήμερα.


Όλοι έχουμε συνηθίσει να πιστεύουμε ότι οι στρατιωτικοί γιατροί στην Ελλάδα αποτελούν μία προνομιούχο τάξη και κανένας δεν έχει προχωρήσει σε οικονομοτεχνική ανάλυση αλλά και σε ανάλυση επί των ηθικών δεδομένων του συγκεκριμένου επαγγέλματος για να διαπιστώσει αν αυτό αληθεύει...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1056 - Μετά από ξαφνική ασθένεια, η Βυζαντινή αυτοκράτειρα Θεοδώρα πεθαίνει άτεκνη, δίνοντας έτσι τέλος στη δυναστεία των Μακεδόνων.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΦΙΛΕΟΡΤΟΣ
ΔΙΑΔΟΧΟΣ
ΦΑΥΣΤΟΣ