Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Τελικά τις ακούσαμε τις σειρήνες...


Ήχησαν σήμερα το πρωί, οι σειρήνες και στην Κατερίνη, στα πλαίσια της άσκησης "Παρμενίων".

Στην Βουλγαρία για το Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης οι πρωταθλητές/τριες του Αρχελάου Κατερίνης.

Στην Βουλγαρία όπου ενσωματώθηκαν με την Εθνική ομάδα πάλης βρίσκονται οι αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης:

Για το μάθημα των θρησκευτικών. Να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΣτΕ, άμεση και επιτακτική η ανάγκη.

*Του Παναγιώτη Μυργιώτη

Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) με μια πρωτοποριακή πρόσφατη απόφασή του επαναφέρει την επανένωση του μαθητικού δυναμικού της πατρίδας μας.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο Grassroots Week

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας, στη Νέα Έφεσο πραγματοποιήθηκε μια Ποδοσφαιρική Εκδήλωση στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, υπό τον τίτλο ''Hello Football Friend''.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης - Ευχαριστήρια επιστολή

Κατά τον μήνα Αύγουστο ολοκληρώθηκε η υπερύψωση των κάγκελων περίφραξης στον αύλειο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

H ομοσπονδία μας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μελών της υπενθυμίζει ότι μέχρι τις 31/12/2019 πρέπει όλες οι επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων...

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το πρωί της Πέμπτης (03-10-2019) και από τα δυτικά, με βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανόν στα βορειοδυτικά από χαλαζοπτώσεις.

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ για τον αντιγριπικό εμβολιασμό.

Ο εμβολιασμός συνιστά μείζονος αξίας παρέμβαση η οποία συμβάλλει καίρια στην προστασία από σοβαρά λοιμώδη νοσήματα. Αποτελεί μία από τις πλέον επιτυχημένες και αποδοτικές από άποψη κόστους παρεμβάσεις στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Ανακοίνωση διακοπής νερού.

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ανακοινώνει, ότι από την 00:00 έως και τις 06:30 το πρωί της Πέμπτης 03.10.2019 θα υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή νερού...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΚΙΑΦΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ- ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΚΙΑΦΑ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΟΛΙΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ

Ημερίδα με θέμα «Αρχιτεκτονική: κληρονομιά, χρήσεις, κοινωνία». Μια ακόμη εξωστρεφή πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Πιερίας.

H Iερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων ΣΑΔΑΣ Ν. Πιερίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής που γιορτάζεται κάθε πρώτη Δευτέρα Οκτωβρίου, διοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ Αρχιτεκτονικής, με θέμα «Αρχιτεκτονική: κληρονομιά, χρήσεις, κοινωνία».

EEEEK KATEΡΙΝΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού ήταν η Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019. Το EEEEK K Κατερίνης φρόντισε να την τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

829 - Ο Θεόφιλος διαδέχεται τον πατέρα του, Μιχαήλ Β´, ως Βυζαντινός αυτοκράτορας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΙΟΥΣΤΙΝΗ
ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ