Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα, από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών/Τοπικής Διοίκησης Πιερίας

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών/Τοπικής Διοίκησης Πιερίας...

αποτελούμενη από τον πρόεδρο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνο, τη Β ́ αντιπρόεδρο ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ Γλυκερία, τον γενικό γραμματέα ΜΠΟΥΚΛΗ Κωνσταντίνο και τον ταμία ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ Δημήτριο μετέβη την 01-10-2020 σε πληγείσες περιοχές στην Καρδίτσα όπου παραδόθηκε μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης που προσέφεραν μέλη και φίλοι της Τοπικής μας Διοίκησης, συνάδελφοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας καθώς και πολίτες της Κατερίνης που ενημερώθηκαν για την συλλογή των ειδών από μέρους μας.

Λόγω του αυξημένου όγκου των ειδών που συγκεντρώθηκαν, μοιράστηκαν ισομερώς στον Δήμο Μουζακίου και στην Τοπική Κοινότητα Καλογριανών του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας, δύο περιοχές που οι κάτοικοι τους υπέστησαν τεράστιες ζημιές από τις πλημμύρες της 18η Σεπτεμβρίου. Για λογαριασμό του Δήμου Μουζακίου τα πράγματα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών ΠΟΥΠΗΣ Νικόλαος ενώ στην Τ.Κ. Καλογριανών παρελήφθησαν από τον πρόεδρο της κοινότητας και συνάδελφο ΣΙΑΜΑΤΑ Μιχαήλ. Αμφότεροι μας ευχαρίστησαν για την έμπρακτη στήριξη των πολιτών τους η οποία είναι πολύ σημαντική αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Επίσης νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την μεταφορική εταιρεία "Σύγχρονη Μεταφορική Α.Ε." για την αφιλοκερδώς μεταφορά των συγκεντρωθέντων ειδών στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας και φυσικά τον πρόεδρο της Τ. Δ. Καρδίτσας ΖΑΡΧΑΝΗ Γεώργιο αλλά και τα μέλη αυτής ΣΕΜΠΡΟ Δημήτριο και πατέρα Νεκτάριο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ για την εξαιρετική, υποδοχή, φιλοξενία και την βοήθειά τους στη διανομή των ειδών.

‘Servo per amikeco’ ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος
Ο Γεν. Γραμματέας ΜΠΟΥΚΛΉΣ Κωνσταντίνος